1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

News

Salonul de motociclete SMAEB 2012 începe sâmbătă la Romaero Băneasa

Ediţia a X-a a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti - SMAEB se desfăşoară în perioada 21-22 aprilie la ROMAERO Băneasa şi reuneşte peste 50 de firme, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, organizatorii estimând participarea a 20.000 de vizitatori.

20 apr, 2012 | Agerpres

'Cei mai importanţi producători de motociclete, scootere, tunning moto, echipamente, accesorii diverse, dar şi tatuaje, demonstrţtii, cascadorii diverse, adrenalină, viteză, pantaloni din piele şi fete frumoase, sunt atracţiile SMAEB de anul acesta. SMAEB răspunde unei nevoi practice, motocicleta şi scooterul devenind o soluţie viabilă şi elegantă pentru aglomerările urbane şi pentru multe categorii sociale, având în vedere costurile mai reduse de achiziţie, întreţinerea ieftină şi costurile de utilizare mai mici', a declarat, într-un comunicat, Dan Dobrescu, organizatorul Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente-Bucureşti.

În acceaşi perioadă cu SMAEB, la ROMAERO sunt organizate a treia ediţie a EXPOBIKE- Salonul de Biciclete şi Accesorii 2012, TATTOOSHOW, STUNTSHOW şi SCOOTERCUP.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO