1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Samsung a adus în România camera Galaxy

Samsung Electronics lansează camera foto Galaxy în România, dotată cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean şi conectivitate Wi-Fi. 

26 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Utilizatorii au la dispoziție o serie de moduri fotografice profesionale, funcţii de editare şi diverse aplicaţii care le permit să creeze conținut foto și video de înaltă calitate.

Ecranul are 121,2 mm (4,77 inchi) HD Super Clear Touch Display, cu o claritate foarte mare, de 308 pixeli pe inchi şi o gamă extinsă de culori le permite utilizatorilor să capteze imagini pe care apoi le pot edita și partaja cu ușurintă.

 „GALAXY Camera reprezintă o alegere smart pentru toți cei care comunică non-stop, oriunde s-ar afla: în vacanță, acasă, ori chiar la job. Mai exact, această cameră deschide o nouă eră în comunicarea vizuală. Sofisticată dar, în acelaşi timp, simplu de utilizat, GALAXY Camera duce conceptul de Smart Camera la un nou nivel. Conectivitatea 3G şi WiFi, cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, funcţiile şi aplicaţiile sale au dus la crearea unei noi categorii de produse, dedicată utilizatorilor care îşi doresc să capteze, să editeze şi să împărtăşească cu uşurinţă fotografii şi clipuri video de cea mai bună calitate, în mod spontan, oriunde şi oricând,” declară Mirela Rozalia Vulpe, AV Product Manager Samsung Electronics România.

Camera oferă un zoom optic de 21x permițând captarea de imagini mărite, de înaltă calitate, în timp ce OIS permite păstrarea clarităţii acestora. Senzorul BSI CMOS de 1/2.3” şi 16 Megapixeli permit realizarea de imagini în culori vibrante, la o rezoluţie uimitoare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO