Samsung a lansat noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live

Samsung Electronics a anunțat noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 este un ceas inteligent de nouă generație care îmbină designul clasic cu caracteristici de sănătate și wellness iar Galaxy Buds Live reprezintă cea mai nouă formă de căști wireless.
Economica.net - joi, 06 aug. 2020, 17:57
Samsung a lansat noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live

„Wearables se numără printre sectoarele cu cel mai rapid salt tehnologic. În ultimele luni, am observat o creștere imensă pe piață”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Galaxy Watch3. Cu un design clasic, acest ceas este construit din materiale precum oțel inoxidabil, iar pentru prima dată, Galaxy Watch3 va fi disponibil și într-o versiune din titan. Comparativ cu ceasul Galaxy Watch original, Galaxy Watch3 este cu 14% mai subțire, cu 8% mai mic și cu 15% mai ușor – oferind un display mai mare. 

Cu fiecare nouă generație, capabilitățile lui Galaxy Watch s-au extins, iar acum, Galaxy Watch3 va oferi noi experiențe în monitorizarea sănătății și a stării de bine. Funcția Blood oxygen (SpO2) va măsura și urmări îndeaproape saturația de oxigen, pentru obiective fitness și wellness. Galaxy Watch3 va găzdui, de asemenea, noua aplicație Samsung Health Monitor, care va include monitorizarea tensiunii arteriale (BP)3 și citirea electrocardiogramei (ECG) în regiunile în care aceste funcții sunt autorizate. Pentru a vă simți și mai mult în siguranță în caz de căzături și accidentări grave, Galaxy Watch3 vine cu o caracteristică nouă care detectează căderile cu potențial de risc și poate trimite o notificare SOS contactelor alese.

Galaxy Buds Live. Samsung a reconfigurat designul tradițional al căștilor, aplicând componente pe orizontală în defavoarea celor pe verticală. În acest fel, căștile nu vor ieși din urechi, oferind un aspect mai natural. Acest design ergonomic, fără vârfuri, se pliază pe forma urechii. Aceste căști sunt dotate cu funcția de anulare activă a zgomotului (ANC), permițându-vă să eliminați zgomotele deranjante din jur, în timp ce puteți totuși să rămâneți atent la conversațiile importante.

Când sunt complet încărcate, căștile pot suporta până la 6 ore de funcționare, iar carcasa de încărcare vă permite să beneficiați de 15 ore suplimentare pentru mai multe încărcări. Și atunci când trebuie să reîncărcați rapid, puteți câștiga 1 oră de funcționalitate cu doar 5 minute de încărcare.

Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live sunt disponibile în anumite țări începând cu 6 august 2020. În România Galaxy Buds Live va fi disponibil începând cu 21 august 2020, iar Galaxy Watch3 va putea fi achiziționat începând cu 7 august 2020.

Galaxy Watch3 este disponibil în versiunea de 41mm și în cea de 45mm, ambele disponibile în variantele LTE și Bluetooth. Varianta Galaxy Watch de 41mm va fi disponibilă în nuanțele Mystic Bronze și Mystic Silver, în timp ce Galaxy Watch de 45mm va fi disponibilă în nuanțele Mystic Silver și Mystic Black. Varianta Galaxy Watch Titanium va fi disponibilă mai târziu în acest an.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Coronavirus: Vaccinarea va fi obligatorie din luna februarie în Austria. Doar pentru persoanele peste 18 ani
Coronavirus: Vaccinarea va fi obligatorie din luna februarie în Austria. Doar pentru persoanele peste 18 ani
Austria va introduce obligativitatea vaccinării pentru adulţi împotriva coronavirusului de la începutul lui februarie, ...
Cutremur cu magnitudinea 4,4 în judeţul Vrancea astăzi, 16 ianuarie 2022, la ora 15.43
Cutremur cu magnitudinea 4,4 în judeţul Vrancea astăzi, 16 ianuarie 2022, la ora 15.43
Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 s-a produs duminică, la ora locală 15:43, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, ...
Companiile germane rămân cele mai inovatoare în industria auto
Companiile germane rămân cele mai inovatoare în industria auto
Grupurile Volkswagen, BMW și Daimler se află în vârful clasamentului inovațiilor din industria auto, în timp ce trei ...