Samsung a lansat noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live

Samsung Electronics a anunțat noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 este un ceas inteligent de nouă generație care îmbină designul clasic cu caracteristici de sănătate și wellness iar Galaxy Buds Live reprezintă cea mai nouă formă de căști wireless.
Economica.net - joi, 06 aug. 2020, 17:57
Samsung a lansat noile accesorii Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live

„Wearables se numără printre sectoarele cu cel mai rapid salt tehnologic. În ultimele luni, am observat o creștere imensă pe piață”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Galaxy Watch3. Cu un design clasic, acest ceas este construit din materiale precum oțel inoxidabil, iar pentru prima dată, Galaxy Watch3 va fi disponibil și într-o versiune din titan. Comparativ cu ceasul Galaxy Watch original, Galaxy Watch3 este cu 14% mai subțire, cu 8% mai mic și cu 15% mai ușor – oferind un display mai mare. 

Cu fiecare nouă generație, capabilitățile lui Galaxy Watch s-au extins, iar acum, Galaxy Watch3 va oferi noi experiențe în monitorizarea sănătății și a stării de bine. Funcția Blood oxygen (SpO2) va măsura și urmări îndeaproape saturația de oxigen, pentru obiective fitness și wellness. Galaxy Watch3 va găzdui, de asemenea, noua aplicație Samsung Health Monitor, care va include monitorizarea tensiunii arteriale (BP)3 și citirea electrocardiogramei (ECG) în regiunile în care aceste funcții sunt autorizate. Pentru a vă simți și mai mult în siguranță în caz de căzături și accidentări grave, Galaxy Watch3 vine cu o caracteristică nouă care detectează căderile cu potențial de risc și poate trimite o notificare SOS contactelor alese.

Galaxy Buds Live. Samsung a reconfigurat designul tradițional al căștilor, aplicând componente pe orizontală în defavoarea celor pe verticală. În acest fel, căștile nu vor ieși din urechi, oferind un aspect mai natural. Acest design ergonomic, fără vârfuri, se pliază pe forma urechii. Aceste căști sunt dotate cu funcția de anulare activă a zgomotului (ANC), permițându-vă să eliminați zgomotele deranjante din jur, în timp ce puteți totuși să rămâneți atent la conversațiile importante.

Când sunt complet încărcate, căștile pot suporta până la 6 ore de funcționare, iar carcasa de încărcare vă permite să beneficiați de 15 ore suplimentare pentru mai multe încărcări. Și atunci când trebuie să reîncărcați rapid, puteți câștiga 1 oră de funcționalitate cu doar 5 minute de încărcare.

Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live sunt disponibile în anumite țări începând cu 6 august 2020. În România Galaxy Buds Live va fi disponibil începând cu 21 august 2020, iar Galaxy Watch3 va putea fi achiziționat începând cu 7 august 2020.

Galaxy Watch3 este disponibil în versiunea de 41mm și în cea de 45mm, ambele disponibile în variantele LTE și Bluetooth. Varianta Galaxy Watch de 41mm va fi disponibilă în nuanțele Mystic Bronze și Mystic Silver, în timp ce Galaxy Watch de 45mm va fi disponibilă în nuanțele Mystic Silver și Mystic Black. Varianta Galaxy Watch Titanium va fi disponibilă mai târziu în acest an.

Te-ar mai putea interesa și
Tramvaiele noi de la Astra Arad, prea lungi pentru peroanele unor stații din București
Tramvaiele noi de la Astra Arad, prea lungi pentru peroanele unor stații din București
Odată cu achiziția celor 100 de tramvaie de la Arad, Primăria Capitalei trebuie să mai investească în modernizarea de linii, dar și în alungirea unor peroane. În caz contrar, noile tramvaie......
Primăria Oradea va testa primul autobuz electric produs de o companie din România
Primăria Oradea va testa primul autobuz electric produs de o companie din România
Primăria Oradea va testa, timp de o lună, un autobuz electric lansat de compania producătoare de autovehicule de transport ...
Primăria Sectorului 1 propune ca restaurarea Teatrului Excelsior să fie făcută de Compania de Investiții S1
Primăria Sectorului 1 propune ca restaurarea Teatrului Excelsior să fie făcută de Compania de Investiții S1
Primarul Clotilde Armand vrea predarea către Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes ...
Stellantis şi Foxconn se asociază într-un joint-venture care va produce tehnologie IT pentru autoturisme
Stellantis şi Foxconn se asociază într-un joint-venture care va produce tehnologie IT pentru autoturisme
Producătorul auto Stellantis şi compania taiwaneză Foxconn au anunţat marţi că intenţionează să înfiinţeze o societate ...