1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Samsung a vândut în acest an două milioane de telefoane 5G şi estimează dublarea vânzărilor până la sfârșitul anului

Gigantul sud coreean şi cel mai important producător de telefoane mobile, Samsung, a anunţat că a vândut în acest an două milioane de smartphone-uri 5G şi estimează că până la finalul anului vânzările se vor dubla, la peste patru milioane de unităţi.

09 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

Samsung a lansat în luna aprilie Galaxy S10 5G, primul telefon compatibil cu noua reţea 5G, şi de atunci portofoliul producătorului sud coreean a crescut cu încă patru terminale 5G, respectiv Galaxy Note10 5G, Note10+ 5G şi cel mai recent Galaxy A90 5G şi telefonul pliabil Galaxy Fold 5G, lansat în Coreea de Sud.

"Mergând mai departe, vom continua să lucrăm cu partenerii noştri pentru a efectua teste și a construi infrastructură pentru a lansa rețele 5G pe mai multe piețe globale. Extinderea 5G va necesita multă muncă, dar îmi face plăcere să raportez că facem pași semnificativi în fiecare zi. Luna trecută, am avut un test reuşit pentru 5G la Moscova, care a utilizat un Galaxy S10 5G pre-comercial. S-au înregistrat rate impresionante de transfer de date de până la 2,1 gigabiţi pe secundă. Suntem mândri că smartphone-urile Samsung 5G sunt folosite pentru a ajuta la extinderea implementării 5G și sperăm să vedem dispozitivele noastre peste tot în rețelele 5G, pe măsură ce ne îndreptăm către o lume în care smartphone-urile vor servi drept poartă pentru următoarea generație de experiențe bazate pe 5G", spune Dr. JuneHee Lee, șeful strategiei tehnologice de la Samsung.

Cu o latență minimă și o fiabilitate maximă, 5G va oferi o experiență de vizualizare complet nouă - una mai bogată, mai personalizată și mult mai interactivă, spune Samsung. Atunci când se bucură de conținut digital, utilizatorii vor putea să aleagă unghiuri de vizualizare specifice, să redea momentele specifice și chiar să surprindă detalii pe care ar putea să le fi ratat.

Deoarece Samsung este cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume, care vinde undeva între o pătrime și o cincime din toate smartphone-urile anual, cifrele sale privind vânzările de telefoane 5G oferă câteva indicaţii despre cum vor arăta vânzările de smartphone-uri 5G din întreaga lume până la sfârșitul anului - undeva în intervalul 1-3% din total. Apple nu va vinde telefoane 5G anul acesta, în timp ce Huawei, concurentul din China, este de așteptat să aibă două sau mai multe dispozitive 5G pe rafturi până la sfârșitul anului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO