Samsung Galaxy S4 dezamăgeşte de pe acum – Va fi realizat tot din plastic

Chiar dacă nu a fost lansat, cel mai nou terminal al Samsung îşi dezamăgeşte deja clienţii mai pretenţioşi.
Economica.net - mie, 06 mart. 2013, 11:22
Samsung Galaxy S4 dezamăgeşte de pe acum - Va fi realizat tot din plastic

Mai concret, în pofida faptului că existau zvonuri conform cărora Samsung Galaxy S4 va fi realizat, ca şi modelele precedente, doar din plastic, majoritatea clienţilor  sperau că totuşi sud-coreenii vor lua exemplul HTC şi vor veni cu o carcasă din aluminiu.

Această informaţie este oficială, declaraţia fiind făcută chiar de unul dintre directorii Samsung, Y.H. Lee, anunţă CNET. Conform reprezentatului companiei, plasticul nu este doar mai ieftin, ci şi mai uşor de produs spre deosebire de alte materiale mai rezistente.

„Atunci când Samsung decide ce materiale să folosească nu ia în calcul doar partea estetică şi calitatea device-urilor. Compania încearcă să evalueze şi cât de repede şi de eficient poate fi produs acel gadget, ţinând cont de faptul că vorbim de un volum foarte mare de terminale”, a explicat Lee.

Într-o perioadă în care HTC a trecut la aluminiu, iar finlandezii de la Nokia la policarbonat, marea întrebare în acest caz este dacă decizia Samsung de a rămâne la plastic va afecta în vreun fel vânzările mult aşteptatului Galaxy S4.

 

Ce se ştie până acum despre viitorul Samsung Galaxy S IV

Compania sud-coreeană Samsung va lansa Galaxy S IV pe 14 martie, la New York.

Lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy în ultimii trei ani, a declarat un purtător de cuvânt, şi vine în contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piaţa americană, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple.

Lista specificaţiilor tehnice cunoscute până acum

Dacă Samsung Galaxy SIII nu a adus prea multe noutăţi în comparaţie cu modelul precedent, Galaxy SIV este o adevărată evoluţie pe piaţa mondială de smartphone-uri.

Terminalul va fi dotat cu un procesor quad-core de 2 Ghz, o memorie RAM de 2 GB şi un ecran Super AMOLED PLUS de 5 inci Full HD, care îţi va permite rularea de clipuri şi aplicaţii de cea mai înaltă calitate grafică.

S IV vine cu o cameră impresonantă de 13 megapixeli, iar faţă de modele precedente, noul smartphone va integra inclusiv un buton care să îţi permită folosirea mult mai rapidă a acestei funcţii.

O evoluţie semnificativă este mărimea bateriei care a crescut de la 2.100 mAh la Samsung Galaxy S III la 3.100 mAh la noul model, baterie pe care în general o regăsim la tablete de 7 inci si care i-ar da noului device o autonomie de funcţionare continuă de minim 10 ore şi o autonomie de funcţionare în regim normal de până la 72 de ore.

Samsung a prezentat primul Galaxy S în 2010 în SUA, urmat de Galaxy S II în Spania în 2011 şi Galaxy S III în Marea Britanie anul trecut.

Citeşte şi: Războiul smartphone-urilor – Cine vor fi rivalii direcţi ai Samsung Galaxy S4 FOTO

Te-ar mai putea interesa și
Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o instalație inovatoare pentru captarea și utilizarea carbonului VIDEO
Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o instalație inovatoare pentru captarea și utilizarea carbonului VIDEO
OMV Petrom, cel mai mare producător integrat de energie din sud-estul Europei, va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie,......
Distrigaz Sud Reţele a investit 530 milioane de lei în anul 2023
Distrigaz Sud Reţele a investit 530 milioane de lei în anul 2023
Distrigaz Sud Reţele a realizat în anul 2023 investiţii totale în reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în valoare ...
Programul de finanţare Electric Up 2, cu un buget de 450 de milioane de lei, va fi aprobat de Guvern, anunţă Ciolacu
Programul de finanţare Electric Up 2, cu un buget de 450 de milioane de lei, va fi aprobat de Guvern, anunţă Ciolacu
Guvernul va aproba aproba programul de finanţare "Electric Up 2", cu un buget de 450 de milioane de lei, pentru sprijinirea ...
Cancelarul german a făcut un apel pentru finalizarea uniunii bancare în Europa
Cancelarul german a făcut un apel pentru finalizarea uniunii bancare în Europa
Cancelarul german, Olaf Scholz, a spus marţi că băncile din Uniunea Europeană ar trebui să poată să îşi mute liber ...