1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

MWC 2013. Samsung lansează KNOX, aplicație de securizare a telefoanelor mobile

Samsung  Electronics., unul dintre cei mai mari producători de dispozitive mobile, a anunţat lansarea, în cadrul Mobile World Congress 2013, a Samsung KNOX, o soluţie de securizare pentru telefoanele mobile.

26 feb, 2013 | ECONOMICA.net

KNOX încorporează Android Enhanced Security (SE) şi servicii de management al integrităţii, atât în hardware, cât şi în sistemul Android. La nivelul aplicaţiilor, KNOX oferă o soluţie care separă utilizarea mobilului scopul afacerilor de cea în scopuri personale.

Această separare este susţinută de Android SE şi de sistemul de criptare a fişierelor, oferind protecţie informațiilor şi aplicaţiilor de business impotriva scurgerilor de date şi atacurilor viruşilor şi malware.

Uşoare şi compatibile cu infrastructura existentă în aplicaţii business de tipul MDM, VPN şi serviciilor de directoare, KNOX oferă o mai mare siguranţă şi utilitate pentru departamentele IT care vor să pună în aplicare şi să gestioneze strategiile Bring Your Own Device (BYOD) – cele care permit angajaților să folosească mobilele personale în interes de serviciu.

Platforma KNOX prezintă utilizatorilor o varietate de aplicaţii de business într-un mediu securizat, inclusiv e-mail, browser, contacte, calendare, distribuţie de fişiere, CRM şi alte aplicaţii din domeniul afacerilor. KNOX permite aplicațiilor deja existente în eco-sistemul Android să se aibă un nivel de securitate ridicat fără nicio modificare în codul sursă. KNOX eliberează dezvoltatorii de aplicaţii de povara dezvoltării mai multor funcții la nivel individual, precum sisteme de criptare on-device, Enterprise Single Sign On (SSO), suport Active Directory și altele.

KNOX este o soluţie Samsung pentru companii, integrată în programul Samsung For Enterprise (SAFE), un efort continuu iniţiat de producător pentru a promova disponibilitatea dispozitivelor sale pentru utilizarea în cadrul companiilor. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO