Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor” – ecositemul de gadgeturi pentru acest an

Samsung a lansat Life Unstoppable 2021, noua experiență virtuală din acest an, prin intermediul unui mini-film care prezintă „Casa surprizelor” de la Samsung.
Lidia Neagu - mar, 12 oct. 2021, 17:25
Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor” - ecositemul de gadgeturi pentru acest an

Locuința a devenit, în ultimele 18 luni, totul pentru utilizatori, transformându-se în școli, birouri, săli de sport și spații de divertisment. Și, pentru că aceștia au petrecut atât de mult timp în interior, casa a devenit, pentru unii, puțin prea confortabilă, mulți europeni având nevoie de o schimbare.

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” prezintă o familie de personaje aflate într-o călătorie prin casa lor, cu mai multe dispozitive conectate de la Samsung.

Produsele și serviciile Samsung sunt scoase în evidență în „Casa surprizelor” prin purtătorii de cuvânt ai brandului și a familiei excentrice Unstoppables: Tatăl Gym-Buff, Mama Rockstar, Magicianul Archie, Superstarul Chef Evie și oaspetele surpriză Lucha-Libre Wrestler Gran.

De-a lungul experienței, participanții sunt purtați într-o serie de clipuri scurte, fiecare prezentând capacitățile gamei de produse Samsung 2021:

Cursa spațială

Modularitatea frigiderului Bespoke este pusă în practică atunci când bucătarul Evie rămâne fără loc în frigider pentru alimentele de la masa de seară, iar fratele lui magician adaugă un alt modul unității.

Incidentul curios al tortului de zăpadă

Familia Unstoppables a pus Samsung Bespoke Jet la încercare atunci când, în urma pregătirii tortului de zăpadă a lui Evie, rămâne mizerie în bucătărie.

Intră în acțiune

Familia are parte de acțiune cu The Premiere, proiectorul Samsung și Soundbar-ul Q800.

Tatăl Colonel

Monitorul de Gaming Samsung Odyssey Neo G9 îl poziționează pe tată în fața concurenței, deoarece acesta își conduce echipa către victorie cu ajutorul unui ecran curbat.

Pierdut în muzică

Mama ascultă muzica redată pe televizorul Neo QLED și pe Soundbar-ul Q950, care se alătură celorlalte televizoare Samsung QLED, The Frame, cu margini personalizabile, și The Serif, în „Casa surprizelor”.

Superstar-ul Rock and Roll

Bespoke AirDresser îi permite mamei să-și curețe jacheta Rockstar cu abur, așa că este pregătită pentru vizitatorul surpriză al familiei, mai târziu, în acea seară.

Bespoke AirDresser a fost lansat la nivel global și oferă un design personalizabil, cu funcții actualizate, precum capabilitățile AI Dry și caracteristicile AI Control care personalizează experiența de utilizare. Bespoke AirDresser iese în evidență, în „Casa surprizelor”, și cu alte caracteristici precum:

  • Bespoke Jet, un aspirator wireless care vine cu un sistem de golire automată a prafului all-in-one și cu unul de încărcare a bateriei.
  • Bespoke Jet Bot AI, un aspirator care identifică obiectele și se adaptează la mai multe suprafețe pentru o curățare optimizată. Utilizatorii își pot monitoriza casele în timp real, iar Stația de Curățare (Clean Station) poate goli automat sacul de gunoi al aspiratorului robot.
Te-ar mai putea interesa și
Rușii sunt principalii cumpărători de locuințe străini în Turcia
Rușii sunt principalii cumpărători de locuințe străini în Turcia
Vânzările de locuinţe în Turcia au urcat în aprilie cu 38,8%, la 133.058, comparativ cu perioada similară din 2021, arată datele publicate marţi de Institutul de Statistică, ruşii fiind......
Țiriac pregătește noi investiții în imobiliare: sute de apartamente la Timișoara și Brașov: Încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție promițătoare
Țiriac pregătește noi investiții în imobiliare: sute de apartamente la Timișoara și Brașov: Încă 20 de ani imobiliarele ...
Omul de faceri Ion Țiriac continuă investițiile în imobiliare și plănuiește sute de apartamente pe terenurile pe care ...
Guvernul va adopta mâine ordonanța privind creșterea voluntară, scutită de taxe, a salariului minim cu 200 de lei
Guvernul va adopta mâine ordonanța privind creșterea voluntară, scutită de taxe, a salariului minim cu 200 de lei
Guvernul urmează aprobe în şedinţa de miercuri, printr-o ordonanţă de urgenţă, cadrul legal pentru implementarea ...
Șeful băncii franceze Societe Generale, Frederic Oudea, va pleca la anul din fruntea instituției
Șeful băncii franceze Societe Generale, Frederic Oudea, va pleca la anul din fruntea instituției
Grupul bancar francez Societe Generale a anunţat marţi că Frederic Oudea (foto), directorul său general din 2008, nu ...