1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Şantierele de autostrăzi, îngheţate sub nămeţi. Cel mai mare progres din ultima lună, raportat pe Autostrada Urbană

Venirea iernii precum şi perioada sărbătorilor au dus la încetinirea ritmului de lucru pe majoritatea şantierelor de autostrăzi. Cel mai mare progres din ultima lună s-a înregistrat pe Autostrada Urbană, care deşi a fost deschisă traficului, încă nu este finalizată 100%.

21 ian, 2019 | | ECONOMICA.net

Grecii de la Aktor au raportat în ultima lună un progres de două puncte procentuale pe Autostrada Urbană, ciotul de 3,3 kilometri de la intrarea în Capitală a Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti. Stadiul fizic pe acest tronson, deschis traficului pe 14 decembrie, a ajuns în prezent la 98%.

Următorii trei constructori din top au raportat avansuri de câte un punct procentual fiecare. Astfel, Umbărescu a ajuns pe lotul 4 din Autostrada Lugoj – Deva la un grad de execuţie de 95% în ianuarie, în vreme ce spaniolii de la Comsa au avansat pe lotul 3 din aceeaşi autostradă până la un stadiu de 92,50%.

Şi italienii de la Impresa Pizzarotti au raportat la rândul lor un progres de un punct procentual, până la un nivel de 61% pe lotul 1 din Autostrada Sebeş – Turda.

Un avans mai mic, de respectiv 0,62 puncte procentuale, a fost raportat şi de către constructorul român Straco pe lotul său din Autostrada Câmpia Turzii – Târgu Mureş, până la un grad de execuţie de 19,14%.

Tot pe aceeaşi autostradă, italienii de la Astaldi au avansat cu 0,34 puncte procentuale pe lotul lor, până la stadiul de 58,15%.

În ultima lună, grecii de la Aktor au mai raportat un progres de 0,02 puncte procentuale pe lotul 2 din Autostrada Sebeş – Turda, până la 49,01%.

Rămâne de văzut dacă odată cu începerea sezonului de construcţii va fi mărit ritmul de lucru, astfel încât anul acesta să fie daţi în trafic 118 kilometri de autostradă, aşa cum speră oficialii de la Drumuri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO