1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

SAP mizează pe machine learning pentru consolidarea poziţiei pe piaţa soluţiilor software B2B

SAP, lider global în transformare digitală, mizează pe machine learning pentru consolidarea poziţiei pe piaţa soluţiilor software B2B şi anunță o serie de inițiative menite să simplifice procesele de gestionare a datelor pentru companii.

30 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

Acestea includ capabilități noi de Machine Learning pentru SAP Cloud Platform prin serviciile SAP Data Intelligence Service, SAP Intelligent BPM și o interfață de utilizator conversațională pentru SAP Analytics. Anunțurile au fost făcute în cadrul evenimentului SAP TechEd, care a avut loc în Las Vegas în perioada 24 – 26 septembrie.

SAP a lansat și servicii care utilizează machine learning și Internet of Things (IoT) pentru a rezolva provocări specifice de business. Acestea includ serviciul Document Information Extraction care aplică machine learning pentru a digitaliza documente nestructurate, extrăgând informațiile și corelându-le cu date relevante de business. Capabilitățile îmbunătățite pentru scenarii hibride de IoT edge și cloud oferă companiilor avantajul de a nu depinde de latența, lățimea de bandă sau conectivitatea rețelei.

De asemenea, SAP a mai anunțat că a extins colaborarea deja existentă cu Microsoft pentru a asigura interoperabilitatea dintre platformele de blockchain ale celor două companii. Astfel, clienții pot rula aplicațiile bazate pe blockchain în SAP Cloud Platform, care este conectat direct la serviciul Azure Blockchain.

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 425.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO