SAP România a deschis la Timişoara al doilea centru de servicii de consultanţă

SAP România a deschis la Timişoara un centru care va furniza servicii de consultanţă premium pentru clienţi din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, acesta fiind al doilea centru lansat de companie în România, după cel din Bucureşti.
Economica.net - mar, 19 mart. 2013, 11:26
SAP România a deschis la Timişoara al doilea centru de servicii de consultanţă

„În prezent, la Timişoara lucrează peste 60 de consultanţi SAP, obiectivul nostru fiind ca, până în 2014, centrele SAP Nearshore Center din România să numere peste 400 de specialişti IT”, a declarat într-un comunicat directorul general al SAP România, Valentin Tomşa.

El a adăugat că decizia SAP de a investi la Timişoara va contribui la dezvoltarea regiunii de vest a ţării în domeniul IT şi va oferi oportunităţi profesionale pentru comunitatea locală de specialişti.

„În acelaşi timp, prezenţa SAP la Timişoara creează un punct de atracţie pentru investitorii străini din domeniu şi nu numai”, a mai spus Tomşa.

Compania germană SAP este unul dintre principalii jucători mondiali în domeniul aplicaţiilor software pentru afaceri, cu afaceri de peste 16,2 miliarde de euro în 2012.

SAP România a fost înfiinţată în 2002, activitatea fiind concentrată pe vânzări şi marketing, precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale soluţiilor producătorului german.

Subsidiara locală a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 23 de milioane de euro, în creştere cu peste 40% faţă de rezultatul anterior.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...