1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Şapte companii româneşti, în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500

Şapte companii româneşti sunt prezente în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500, realizat în 20 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), cea mai bună clasare având-o o companie din Sibiu - ITNT SRL (locul 115), potrivit unui comunicat al Deloitte România. Teamnet International SA şi Fortech sunt prezente pentru a doua oară consecutiv în clasamentul EMEA.

04 dec, 2014 | Agerpres

Raportul stabileşte ierarhia celor mai dinamice entităţi publice şi private, care îşi desfăşoară activitatea în tehnologie, media, telecomunicaţii, domeniul farmaceutic şi tehnologii curate, pe baza veniturilor obţinute într-o perioadă de cinci ani, scrie Agerpres.

Şase dintre companiile româneşti prezente în clasament au aplicat iniţial pentru programul regional CE Technology Fast 50, încheiat în octombrie anul acesta, iar una a aplicat direct pentru programul EMEA: Bittnet Systems din Bucureşti, care s-a clasat pe locul 333, cu o creştere medie de 489%.

Cea mai bună poziţie înregistrată de o companie românească în acest clasament o are ITNT SRL din Sibiu (locul 115), care a înregistrat o creştere medie de 1.433% şi care s-a clasat pe locul al IV-lea în competiţia regională Fast 50. Teamnet International SA şi Fortech sunt prezente pentru a doua oară consecutiv în clasamentul EMEA.

Cele şapte firme locale au înregistrat o creştere medie de 575%.

Compania franceză de vânzare de bilete online WEEZEVENT s-a clasat pe primul loc în clasamentul EMEA Deloitte Technology Fast 500TM. Cu peste 37.000 de utilizatori, compania activează în Franţa, Elveţia, Luxemburg, Belgia şi Canada (Québec).

Companiile prezente în clasamentul EMEA au înregistrat, în medie, o creştere de 1.700%, comparativ cu 1.500%, anul trecut. Cu 86 de firme în clasament, Franţa are cea mai bună reprezentare, urmată de Marea Britanie, cu 67 companii, şi Benelux cu 60.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO