Schimbări în conducerea Vincon Vrancea

Compania Vincon Vrancea a schimbat structura de management, din 4 august 2015, prin numirea preşedintelui Consiliului de Administraţie, Luchi Georgescu, în funcţia de director executiv, managementul operaţional fiind asigurat de un Consiliu Director format din membri ai actualului top management al companiei, potrivit unui comunicat al companiei Vincon Vrancea.
Economica.net - joi, 06 aug. 2015, 08:49
Schimbări în conducerea Vincon Vrancea

Schimbarea structurii de management a companiei face parte dintr-un proces mai amplu de adaptare la nevoile unei organizaţii moderne, în urma finalizării contractului de management al directorului general, Georgel Costache, precizează comunicatul Vincon.

‘Sunt sigură că noua organizare managerială va crea un climat mult mai favorabil pentru dezvoltarea business-ului Vincon. Înfiinţarea Consiliului Director va asigura coerenţa în colaborarea dintre departamentele de producţie şi cel comercial, cu rezultat direct în creşterea vitezei de reacţie şi adaptarea la cerinţele pieţei de profil. Astfel, munca susţinută, eforturile conjugate ale echipei şi fluidizarea informaţiei între factorii responsabili vor duce la o implementare mult mai eficientă a strategiei de creştere a cifrei de afaceri şi a notorietăţii companiei’, a declarat Luchi Georgescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Vincon Vrancea.

Vincon a desfăşurat în ultimii ani un amplu program de reconversie a peste 1.000 ha de terenuri cultivate cu viţă de vie din soiuri autohtone şi internaţionale. Printre cele mai noi game de vinuri premium şi super premium lansate pe piaţă se numără Mirabilis Machina, Rose Far Niente, Ambrosio şi Egregio, scrie Agerpres.

‘Aceasta este încă o confirmare că echipa Vincon reuşeşte să construiască o afacere coerentă, adaptată prezentului şi cu perspective reale de a rămâne lider de piaţă şi în viitor’, a spus preşedintele Consiliului de Administraţie, Luchi Georgescu.

Vincon este cel mai mare producător de vinuri din România, cu o gamă de produse adresate tuturor segmentelor de consumatori. Compania deţine 11 crame şi circa 1.500 de hectare de viţă de vie în podgoriile Odobeşti, Coteşti, Panciu şi Huşi. În portofoliul de vinuri şi vinarsuri Vincon se află branduri recunoscute, precum Beciul Domnesc, vinarsurile Mioriţa şi Jad, alături de branduri de vinuri super premium noi, multiplu medaliate, precum Mirabilis Machina, Rose Far Niente, Egregio, branduri noi pentru segmentul mainstream – Două Vorbe şi Doi Cocoşi, alături de vinarsuri nou lansate – Mioriţa X.O. de 25 de ani vechime şi Mioriţa X.O. de 30 de ani vechime.

Te-ar mai putea interesa și
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
Ghidul de finanţare pentru investiţii în capacităţi de producţie a energiei din biogaz pe bază de gunoi de grajd, cu alocare financiară de aproape 21 milioane de euro prin Planul Naţional de......
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Ministrul apărării polonez, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anunţat vineri intenţia guvernului său ca 820 din cele 1.000 ...
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Armata iraniană a dat de înţeles vineri că nu va răspunde presupusului atac cu drone suferit în noaptea de joi spre ...
Rusia îşi accelerează producţia de tancuri şi lansatoare de rachete termobarice – Şoigu
Rusia îşi accelerează producţia de tancuri şi lansatoare de rachete termobarice – Şoigu
Ministrul apărării rus Serghei Şoigu a declarat vineri că ţara sa îşi accelerează producţia de tancuri şi de sisteme ...