Schimbări în structura de conducere a Porsche Finance Group

Porsche Finance Group anunță schimbări importante în structura de conducere. CEO-ul David Gedlicka preia și funcția de CFO.
Robert Stan - mar, 25 ian. 2022, 12:00
Schimbări în structura de conducere a Porsche Finance Group

Porsche Finance Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finanțare, asigurare, întreținere și mobilitate auto din România, anunță schimbări importante în structura de conducere. Astfel, David Gedlicka preia, alături de mandatul de CEO, și rolul de CFO, în timp ce Helian Redai, director al diviziei de vânzări și marketing în ultimii 15 ani în companie, este numit Chief Sales Officer (CSO). Conform companiei, noua echipă are ca obiectiv consolidarea poziției de leadership a companiei pe toate segmentele pe care activează.

„Ne pregătim pentru un nou început, în care agilitatea va juca rol cheie în accesarea beneficiilor generate de schimbările din industrie. Suntem convinși că noul format va permite atingerea obiectivelor și continuarea strategiei de digitalizare a serviciilor, pentru o mai bună experiență a utilizatorilor”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Andrei Constantinescu, cel care a ocupat poziția de CFO, în ultimii șapte ani, a fost cooptat în cadrul Volkswagen Group Retail France S.A.S.

„Mă onorează încrederea grupului din care facem parte în calitatea muncii prestate și pregătirea echipei din România, prin numirea în cadrul echipei Volkswagen Group Retail din Franța. Am implementat cu succes în România mai multe proiecte și am evoluat, grație unei echipe de profesioniști de cel mai înalt nivel”, a declarat Andrei Constantinescu, fost Managing Partner și CFO Porsche Finance Group România.

Constantinescu nu este primul oficial din grupul Porsche România care face pasul către divizii din afara țării. Înaintea sa, Alin Tapalagă a îndeplinit pentru câțiva ani rolul de șef al diviziei din Columbia a grupului, ulterior revenint ca șef al Porsche Inter Auto România, iar Dana Cortina a ajuns la conducerea Volkswagen Group Retail Spania.

David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group România a preluat de la începutul acestui an atribuțiile din companie ale lui Andrei Constantinescu. Gedlicka a mai ocupat în trecut, timp de doi ani, poziția de CFO a filialei Porsche Finance Group din Ungaria.

Acesta va fi secondat la conducere de Helian Redai, lider cu experiență de 18 ani în companie, în departamentul de vânzări. Helian Redai a fost numit Chief Sales Officer (CSO) Porsche Finance Group România. În ultimii 15 ani, acesta a fost Director of Sales & Marketing Division. Compania mizează azi pe expertiza celor doi în dezvoltarea de programe axate pe experiența clientului, pentru îmbunătățirea operațiunilor și competitivității.

„Sunt recunoscător pentru încrederea oferită și bucuros să pot continua și dezvolta din noua poziție proiectele locale, în acord cu strategia grupului. Porsche Finance Group România este unul dintre pionierii segmentului local al finanțărilor auto, cu o prezență in piață de peste 20 ani. Îmi doresc, din noua poziție, să pot contribui decisiv, alături de echipă, la implementarea strategiei globale a grupului pe segmentul mobilității auto. Redefinim mobilitatea și accesul clienților la aceasta. Urmărim asigurarea unei implementări și a unei tranziții cât mai eficiente către noile tendințe din domeniul mobilității auto”, a declarat Helian Redai, CSO al Porsche Finance Group România.

Echipa de management este completată de Radu Manea, devenit Director of Sales & Marketing și de Mădălina Tofan, actual Director of Fleet Management.

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină, o administrare eficientă a flotelor de mașini, precum și soluții inovatoare de mobilitate.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experiență în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.

Te-ar mai putea interesa și
Generarea de idei a devenit mai simplă
Generarea de idei a devenit mai simplă
Una dintre principalele dificultăți întâmpinate în munca de la distanță sau în regim hibrid este găsirea unor metode noi și eficiente de a organiza sesiuni de brainstorming și de a colecta......
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Cotaţiile la cupru au trecut vineri pragul de 10.000 de dolari pe tonă, pentru prima dată în ultimii doi ani, pe fondul ...
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea ...
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, accesul C, ieşirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi până pe 10 mai, ...