Schimbări în structura organizatorică și în echipa de management a Heineken România

Heineken România a anunțat luni că a făcut mai multe schimbări în structura organizatorică și în echipa de conducere a companiei. Începând cu 1 ianuarie 2022, Gheorghe Andresz (foto), Traditional Trade & OOH Director al Heineken România și membru al echipei de management, este numit director de vânzări al companiei.
Ion Dobreanu - lun, 17 ian. 2022, 16:53
Schimbări în structura organizatorică și în echipa de management a Heineken România

El preia astfel responsabilitatea de coordonare a întregii funcțiuni de vânzări și a echipelor pentru toate canalele comerciale: Traditional Trade, Out-of-Home, Modern Trade.

Această schimbare vine în contextul numirii lui Gijs van der Loo în funcția de director de vânzări al Heineken Slovacia și membru al echipei de management, după doi ani și jumătate în România, în rolul de director Modern Trade.

Gheorghe Andresz are o experiență comercială vastă, construită în ultimii 20 de ani, în diferite roluri deținute în cadrul Heineken România, precum și în Heineken Ungaria, dar și în alte companii din industria băuturilor. În rolul său de director Traditional Trade & Out-of-Home al subsidiare din Româania, el a contribuit la dezvoltarea strategiei de route-to-consumer, inclusiv la parteneriatul din 2021, dintre Heineken România și Coca-Cola HBC România, în privința business-ului e-commerce, Stockday.

„În HEINEKEN România, suntem încrezători în potențialul nostru de creștere viitoare și vedem acest lucru doar în strânsă legătură cu nevoile și strategiile clienților noștri, mai ales în aceste vremuri pline de provocări. Ne bazăm pe spiritul inovator, pe determinarea echipei noastre și parteneriatele solide pe care le avem, și vom continua să creștem”, a declarat Gheorghe Andresz

Gijs van der Loo face lucrează în companie de 13 ani, petrecând ultimii doi ani și jumătate în România, unde a ocupat funcția de director Modern Trade, timp în care Heineken România a înregistrat o creștere a cotei de piață în canalul de comerț modern, și a introdus cu succes inovații de portofoliu, precum Birra Moretti, un brand care s-a bucurat de o primire foarte bună din partea consumatorilor români.

„Sunt bucuros că am făcut parte din povestea HEINEKEN România. Sunt extrem de recunoscător partenerilor noștri pentru că au construit proiecte remarcabile împreună și știu că tot ce este mai bun urmează să vină. Călătoria mea cu HEINEKEN continuă pe o piață cel puțin la fel de competitivă ca cea din România”, a declarat Gijs van der Loo.

Despre Heineken

Heineken este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken, grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, firma activează în peste 70 de țări.

În România, compania oferă un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, majoritatea fiind produse în cele patru fabrici locale (din Constanța, Craiova, Târgu Mureș și Miercurea Ciuc). Heineken are peste 1.100 de angajați în România.

 

Te-ar mai putea interesa și
Cea mai mare despăgubire plătită pe o poliţă de asigurare de viaţă a depăşit 1,13 milioane de lei, în 2021
Cea mai mare despăgubire plătită pe o poliţă de asigurare de viaţă a depăşit 1,13 milioane de lei, în 2021
 Cea mai mare despăgubire plătită în România anul trecut pe o poliţă de asigurare de viaţă a depăşit 1,13 milioane lei, în timp ce valoarea celor mai mari cinci indemnizaţii plătite......
Finlanda şi Suedia şi-au depus cererile de aderare la NATO
Finlanda şi Suedia şi-au depus cererile de aderare la NATO
Finlanda şi Suedia şi-au depus miercuri cererile de aderare la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), consultări ...
Războiul din Ucraina a deraiat o posibilă fuziune între UniCredit şi Commerzbank – Financial Times
Războiul din Ucraina a deraiat o posibilă fuziune între UniCredit şi Commerzbank – Financial Times
Banca italiană UniCredit SpA şi cea germană Commerzbank erau pe punctul de a demara discuţiile cu privire la o posibilă ...
Skoda presează Volkswagen pentru decizia privind uzina de baterii din Europa de Est
Skoda presează Volkswagen pentru decizia privind uzina de baterii din Europa de Est
Oficialii Skoda pun presiune pe grupul Volkswagen pentru ca decizia privind uzina de baterii din Europa Centrală și de ...