1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

News

Se angajează muncitori români în Cipru. Se oferă 800 de euro net lunar. Vezi joburile

Angajatorii ciprioţi recrutează în această perioadă români care au expertiză de dulgher, sudor sau tâmplar pe care promite să-i remunereze cu 800 de euro net lunar. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET ce vor angajatorii de la candidaţii români interesaţi să lucreze în Cipru şi cât vor munci românii selectaţi pentru aceste locuri de muncă.

20 ian, 2013 | ECONOMICA.net

Lista locurilor de muncă vacante în Cipru pentru muncitorii români specializaţi în construcţii sau tâmplărie

Sudor în Cipru remunerat lunar cu 800 de euro net.
Dacă ai mai lucrat ca sudor cel puţin un an de zile, ai cunoştinţe de limba engleză la nivel conversaţional şi ai între 25 de ani şi 55 de ani, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
Pentru început, angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest job contract de muncă pe un an de zile care se poate prelungi şi un salariu net lunar de 800 de euro, cu posibilitate de mărire.
Contractul presupune şase zile de muncă pe săptămână.
Dacă eşti interesat de acest post, poţi trimite CV-ul aici, până pe 15 februarie.

Dulgher în Cipru pentru 800 de euro net lunar.

O firmă de construcţii din Cipru recrutează din România un dulgher cu experienţă, în această perioadă. Te califici pentru acest post dacă ai experienţă ca dulgher, eşti rezistent la munca pe şantier şi ai cunoştinţe de engleză la nivel conversaţional.
Angajatorul ofertează candidaţii interesaţi de acest job cu salariu net lunar de 800 de euro, contract de muncă pe o perioadă de un an de zile şi cazare gratuită.
Programul de muncă e de nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână.
26 ianuarie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care-l puteţi consulta aici.

Tâmplar în Cipru ofertat cu 750 de euro-800 de euro net pe lună.

O firmă de recrutare caută candidatul potrivit pentru postul de tâmplar care să lucreze la o fabrică de mobilă din Cipru.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat în domeniu şi ai suficiente cunoştinţe de limba engleză ori greacă ca să înţelegi instrucţiunile primite de la şeful ierarhic.
Angajatorul ofertează candidaţii interesaţi de acest job cu salariu net cuprins între 750 de euro şi 800 de euro pe lună, cazare gratuită şi se angajează să achite asigurările sociale.
Dacă vei fi selectat pentru acest post vei lucra nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână.
Până pe 4 februarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Amănunte, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO