Se caută bone. Ce trebuie să ştii pentru un salariu de 3.000 de lei pe lună în România

S-a spulberat mitul bonelor plătite mai bine în străinătate decât în ţară. De exemplu, o bonă care vorbeşte limba germană poate câştiga acum în România 3.000 de lei pe lună, în timp ce angajatorii nemţi ofertează bonele din România cu salarii de 2.250 de lei pe lună, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă spune cât câştigă acum bonele în România şi, spre comparaţie, cu cât sunt ele ofertate de angajatorii nemţi şi englezi, în această perioadă.
Economica.net - mie, 14 nov. 2012, 22:12
Se caută bone. Ce trebuie să ştii pentru un salariu de 3.000 de lei pe lună în România

O bonă instruită câştigă mai bine în România decât în Germania, potrivit unui material ECONOMICA.NET : 3.000 de lei pe lună în ţară versus 2,250 de lei pe lună în Germania.
Citiţi în ECONOMICA.NET lista poziţiilor ofertate acum de agenţiile de profil pentru bonele din România, care este profilul celor mai vânate bone în România şi cu cât sunt ele ofertate aici şi în Europa.

Se caută bonă poliglotă în Bucureşti. Se oferă salariu de 3.000 de lei pe lună.

O agenţie de recrutare caută în această perioadă o bonă pentru o fetiţă de 1 an şi 2 luni, care să lucreze în zona Corbeanca (Otopeni) din Bucureşti. Salariul oferit de angajator e de 3.000 de lei pe lună. Iată căror exigenţe trebuie să răspundă candidaţii interesaţi de acest post: să aibă experienţă în domeniu, să fie vorbitori de limba germană sau limba rusă, să aibă cultură generală, ureche muzicală şi nu în ultimul rând – să fi absolvit studii pedagogice. Până pe 10 decembrie puteţi aplica la acest post. Mai multe detalii găsiţi aici.

Tot în Bucureşti, se caută bonă calmă care vorbeşte limba engleză. Se oferă 2.300 de lei pe lună

O agenţie de recrutare caută o bonă pentru un băiat de 3 ani, în zona Herestrău. Din anunţul de recrutare aflăm că angajatorul vrea o educatoare sau  o persoană cu studii în asistenţă medicală care să fie calmă, să vorbească limba engleză şi care să mai fi lucrat cu copii. Până pe 2 decembrie puteţi aplica la acest post. Detalii găsiţi aici.

Se caută bone echilibrate, cu studii pedagogice. Se oferă 1.800 de lei pe lună

Un cabinet de psihologie din Bucureşti recrutează urgent 6 bone. Nu e obligatorie experienţa în domeniu, sunt preferaţi candidaţii care au studii pedagogice sau medicale. Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să fie echilibraţi, flexibili, amabili, comunicativi, conştiincioşi, serioşi, adaptabili şi să demonstreze că pot relaţiona uşor cu celălalt.
Angajatorul ofertează candidaţii interesaţi de aceste posturi cu salarii lunare de 1.800 de lei pentru o normă întreagă. Până pe 9 decembrie puteţi aplica la acest post. Amănunte găsiţi aici.

Cât câştigi dacă pleci să lucrezi ca bonă afară: între 2,250 de lei şi 4,400 de lei pe lună

Bonă în Germania: salariu de 500 de euro pe lună (2,250 de lei).

Dacă vreţi să lucraţi ca bonă în Germania, trebuie să ştiţi că veţi câştiga 500 de euro pe lună şi că masa şi cazarea vor fi asigurate de angajator (drept care gratuite). Candidatul potrivit pentru acest post are maximum 45 de ani, are experienţă în educaţia copiilor şi vorbeşte măcar la nivel conversaţional limba engleză. Detalii găsiţi aici.

Bonă în Marea Britanie: salarii care oscilează între 2.800 de lei şi 4.400 de lei pe lună.

O agenţie de recrutare caută în această perioadă 50 de persoane care să lucreze ca bone în Marea Britanie. Salariul net lunar oferit de angajator pentru acest post porneşte de la 500 de lire (2.800 de lei), funcţie de experienţă, program, vârsta copiilor cu care bonele vor lucra. Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe medii de limba engleză, au permis de conducere şi care au mai lucrat cu copii. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

O agenţie de plasare din Braşov ofertează acum candidaţii care vor să lucreze ca bone în Marea Britanie cu un salariu lunar de 600 de lire-800 de lire, cu precizarea că masa şi cazarea sunt asigurate de familia la care vor locui, potrivit acestui anunţ de recrutare. Pentru postul de bonă ofertat, angajatorul englez caută femei cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, care vorbesc llimba engleză. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
BEI și FEI vor oferi sprijin României pentru consolidarea investițiilor făcute prin intermediul Facilității pentru Recuperare şi Rezilienţă
BEI și FEI vor oferi sprijin României pentru consolidarea investițiilor făcute prin intermediul Facilității pentru ...
Noua investiţie pentru îmbunătăţirea finanţării afacerilor, acţiunilor climatice şi a investiţiilor digitale în România, în cadrul Facilităţii UE de Redresare şi Rezilienţă, va fi......
Patru state din Uniunea Europeană vor să construiască în Marea Nordului centrale eoliene care crească de zece ori capacitatea eoliană offshore a blocului comunitar
Patru state din Uniunea Europeană vor să construiască în Marea Nordului centrale eoliene care crească de zece ori capacitatea ...
Germania, Belgia, Ţările de Jos şi Danemarca s-au angajat să construiască o capacitate de energie eoliană de cel puţin ...
Cheltuielile militare ale Rusiei au crescut cu 40% în primele patru luni din an
Cheltuielile militare ale Rusiei au crescut cu 40% în primele patru luni din an
Cheltuielile militare ale Rusiei au crescut cu aproape 40% în primele patru luni ale acestui an, indică datele preliminare ...
Compania germană Uniper va continua să importe gaze naturale din Rusia încă un deceniu
Compania germană Uniper va continua să importe gaze naturale din Rusia încă un deceniu
Grupul german Uniper SE intenţionează să menţină importurile de gaze naturale din Rusia încă un deceniu, chiar dacă ...