1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

News

Se caută muncitori, ospătari şi menajere în Franţa. Se oferă minimum 1000 de euro net pe lună

Dacă vrei să lucrezi ca muncitor, ospătar sau menajeră în Franţa, pentru cel puţin 1000 de euro net pe lună, atunci citeşte într-un material ECONOMICA.NET ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de aceste posturi, cum îi ofertează şi până când poţi aplica la unul din aceste posturi.

27 noi, 2012 | ECONOMICA.net

O firmă de recrutare angajează în această perioadă 10 muncitori români la viţa de vie în Franţa. Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să fi absolvit şcoala profesională, să aibă cunoştinţe de limba franceză şi permis de conducere categoria B. Muncitorii necalificaţi vor câştiga 1000 de euro net lunar, în timp ce muncitorii calificaţi pot câştiga 1200 de euro net pe lună. Cazarea e asigurată de angajator iar termenul-limită de primire a aplicaţiilor pentru acest post e 7 ianuarie 2013. Detalii, aici.


Se caută ospătari români care să lucreze în Alpi. Se oferă salariu lunar de 1200 de euro net


O firmă de recrutare caută cinci ospătăriţe din România care să lucreze în Alpi. Te califici pentru acest post dacă ai minimum un an experienţă ca ospătar, ai între 18 şi 35 de ani şi vorbeşti limba franceză cel puţin la nivel mediu. Cazarea e asigurată, conform anunţului de recrutare. Până pe 21 decembrie mai puteţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.


Ai lucra ca menajeră în Franţa pentru 1100 de euro pe lună, cazarea asigurată?


O companie de recrutare caută patru femei din România care să lucreze ca menajere în Franţa. Pentru acest post se caută femei care au cel mult 45 de ani, cu putere de muncă şi, preferabil, care au cunoştinţe de franceză.
Şi în acest caz, cazarea e asigurată, potrivit anunţului de recrutare pe care-l puteţi consulta aici. Până pe 6 ianuarie puteţi trimite CV-ul pentru acest post.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO