1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Job exotic: Se caută români care să lucreze în Kuweit sau Qatar pe 2000 de dolari

Citeşte într-un material ECONOMICA.NET cum te poţi angaja acum la un retailer de modă în Kuwait sau Qatar, ce vor angajatorii de la candidaţii români şi când vin în România angajatorii să selecteze oamenii potriviţi pentru un loc de muncă în domeniul retailului de lux, într-o destinaţie exotică.

25 mar, 2013 | ECONOMICA.net

O firmă de recrutare caută în această perioadă 35 de asistenţi manageri şi manageri de magazine din România care să lucreze pentru retailerul de lux Azadea în Kuwait City sau Doha, capitala Qatar-ului.

Grupul Azadea caută 15 manageri de magazine pe care îi ofertează cu 1760 de dolari-2470 de dolari pe lună, funcţie de experienţă.

Azadea caută şi 20 de asistenţi manageri pe care îi plăteşte cu 1410 dolari-2112 dolari, funcţie de experienţă.

Se caută candidaţi care au experienţă în industria modei, care au mai lucrat pentru branduri de lux şi care vorbesc fluent limba engleză.

Te califici pentru postul de manager de magazin dacă ai trei ani experienţă managerială, eşti absolvent de facultate, ştii să operezi în Office şi vorbeşti fluent engleza, se arată în anunţul de recrutare.

Pentru postul de asistent manager trebuie să fi absolvit o facultate, să ai experienţă în retail, să vorbeşti fluent limba engleză şi să ştii să operezi în Office.

Angajatorii mai ofertează candidaţii cu discount-uri de 35% pentru magazinele lor, bilet de avion dus şi asigurare medicală pivată.

Angajatorii mai promit şi oportunităţi de dezvoltare profesională celor selectaţi să performeze în posturile menţionate mai sus.

Interviurile de angajare se vor susţine în Bucureşti, între 4 şi 7 aprilie. 

Detalii, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO