1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Se construieşte un nou parc industrial la Cluj

Peste aproximativ 3 ani şi jumătate, la Cluj va exista un nou parc industrial cu o suprafaţă de 850.000 de mp. Companiile interesate au fost chemate să participe la lucrările de construcţie.

14 aug, 2013 | ECONOMICA.net

Consiliul Judeţean Cluj a lansat un anunţ de participare la licitaţia pentru lucrările de execuţie la Parcul Industrial TETAROM IV, ce  se va construi în comuna Feleac, Sat Vâlcele , judeţul Cluj. Noul Parc, care va costa aproximativ 42,6 milioane de lei fără TV, ar trebui să fie finalaizat după 3 ani jumătate (44 de luni ) de la atribuirea contractului. Proiectul este finanţat din fonduri FEDR în proporţie de 41%, de la bugetul naţional vor veni 9% din bani, iar de la Consiliul Judeţean Cluj restul de 50%.

Tetarom IV va avea o suprafaţă totală de 850.000 de mp.

Amintim că, la mijlocul lunii iunie, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a acordat titlul de parc industrial terenului de 85 de hectare din comuna  Feleacu, astfel ca potenţialii investitori să beneficieze de diferite avantaje fiscale. 

La Cluj, în cele trei parcuri Tetarom construite deja, operează în jur de 50 de companii printre care  Emerson, De’Longhi, Energobit, Bosch, Aggressione, Dietrich.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO