1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Se dă startul Spitalului Metropolitan Bucureşti. Primăria culege date pentru mega-proiectul din Pipera

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti, a lansat miercuri o licitaţie de prelevare date pentru Spitalul Metropolitan pe care vrea să îl construiască în Pipera. Investiţia în acest mega-proiect este estimată la 300 de milioane de euro.

19 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Amplasamentul propus pentru Spitalul Metropolitan Bucureşti este în sector 2, Șoseaua Pipera nr. 55 şi Şoseaua Pipera nr 63-65. Până acum, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a întreprins demersuri pentru obţinerea unui Certificat de Urbanism unic pentru întreg terenul pentru implementarea obiectivului "Spital Metropolitan Bucureşti".

În vederea realizării obiectivului de investiţii "Spital Metropolitan cu funcţii complementare, Centru de Excelenţă şi Campus Universitar", se dorește obţinerea unor documentaţii preliminare care să ofere date exacte privind terenul unde urmează să fie construit complexul medical.

Licitaţia „Servicii de elaborare a documentațiilor tehnico-economice pregătitoare, prelevare date teren pentru întocmirea studiilor de specialitate aferente fazei SF a obiectivului de investiţie Proiect Spital Metropolitan Primăria Municipiului Bucureşti" a fost împărţită în patru loturi:

1. Documentaţia tehnico-economică, faza Studiu de Fezabilitate (SF), pentru Heliport
2. Studiul hidrogeologic aferent fazei Studiu de Fezabilitate
3. Studiul geotehnic iniţial, aferent fazei SF
4. Studiul de trafic, aferent fazei SF

Valoarea estimată a contractelor incluse în această licitaţie se ridică la 583.000 lei, fără TVA. Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti aşteaptă ofertele pentru aceste contracte până pe 28 iunie.

Primarul general Gabriela Firea anunţa în mai 2017 că Primăria Capitalei şi autorităţile din judeţul Ilfov vor finanţa construirea unui spital metropolitan cu 2.000 de paturi, care va costa 300 de milioane de euro, pentru că în această regiune unităţile medicale sunt suprasolicitate.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO