1EUR = 4.7320 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Auchan deschide un nou magazin în Bucureşti

Retailerul francez Auchan va deschide miercuri, 10 decembrie, un hipermarket de 11.000 de metri pătraţi în cartierul bucureştean Drumul Taberei. Este al 7-lea magazin din capitală şi al 32-lea din România.

08 dec, 2014 | | ECONOMICA.net

Retailerul francez Auchan, numărul doi pe piaţa comerţului alimentar din România, va inaugura miercuri, 10 decembrie, ora 10, al 7-lea magazin din Bucureşti şi al 32 -lea din ţară. Unitatea, construită de Immochan, divizia de proiecte imobiliare a Auchan, este situată în sectorul 6 al capitalei, pe fosta platformă Tricodava şi va avea o suprafaţă de 11.000 de mp. Clădirea va avea un regim de înălţime P+Mezanin+2E+ET 3,4,5 parţial şi se află pe strada Braşov numărul 25, vizavi de Billa Drumul Taberei, operat de grupul german de retail REWE. Clădirea are şi o zonă de birouri, pe lîngă galeria comercială şi a presupus investiţii de aproximativ 60 de milioane de euro.

În luna decembrie, magazinul din Drumul Taberei va funcţiona zilnic, în intervalul 7-23:00

Deschid mai devreme decât au prevăzut

Iniţial, Immochan prevăzuse deschiderea proiectuilui Tricodava pentru prima parte a anului viitor. Lucrările au mers însă extrem de bine, astfel că, inaigurarea va avea loc la un an de la demararea lucrărilor de construcţie.  Clădirea va avea un regim de înălţime P+Mezanin+2E+ET 3,4,5 parţial şi va fi construită în sectorul 6 al Capitalei, pe strada Braşov numărul 25, vizavi de Billa Drumul Taberei, operat de grupul german de retail REWE. Auchan va avea o suprafaţă de aproximativ 11.000 de mp, mai mult decât dublu faţă de Billa, care se desfăşoară pe cel mult 2.000 de mp. O altă diferenţă majoră dintre cele două concepte se referă la strategia privind preţurile. Astfel, Auchan se declară a fi un hipermarket " cu discount generalizat" ce presupune preţuri mici la toată gama de produse tot timpul anului. În schimb, Billa este un supermarket "pe gustul clienţilor" ce pune accent pe necesarul zilnic al unei gospodării, având preţuri de supermarket şi o strategie de promoţii anunţate prin cataloage.

Auchan ridică un nou hipermaket în Bucureşti. Vizavi de unul dintre cele mai vechi magazine Billa

Auchan a anunţat că a terminat anul trecut cu afaceri de peste 1 mld. euro, cifra reprezentând suma rezultatelor Auchan România şi Real Hypermarket România.

Auchan a intrat în Românioa în noiembrie 2006, prin inaugurarea unei unităţi în cartierul bucureştean Titan.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO