1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Când se deschide cel mai mare magazin Kaufland din București și din țară

Retailerul german Kaufland este pe ultima sută de metri cu lucrările la magazinul din zona Valea Oltului din sectorul 6 al Bucureștiului. Este cea mai mare unitate a retailerului după suprafața de vânzare.

03 oct, 2014 | | ECONOMICA.net

Retailerul german Kaufland se pregătește de inaugurarea celui mai mare magazin al rețelei, situat în sectorul șase al Bucureștiului, pe strada Valea Oltului. Potrivit datelor furnizate ECONOMICA.NET de către companie, în momentul de față construcția este finalizată în proporție de 75%, iar anexele exterioare în proporție de 50%, astfel că își va deschide porțile pentru clienți până la sfârșitul anului calendaristic 2014. 

Cum va arăta magazinul

Magazinul va avea o suprafață de aproximativ 5.500 mp, fiind cel mai mare magazin Kaufland după suprafața de vânzare și va dispune de un număr de 26 de case de marcat. Tot în premieră pentru retailerul german, noua unitate va fi dotată cu o brutărie proprie. În total, magazinul Kaufland Valea Oltului va comercializa până la 20.000 de articole diverse: produse de marcă, produse regionale, mărci proprii.

Spațiul galeriei comerciale, care cuprinde o suprafață de peste 2.300 mp va fi ocupat de către partenerii strategici ai Kaufland: electrocasnice, farmacii, telefonie mobilă, produse tradiționale.

Se mai deschid încă două Kaufland în București

Potrivit Kaufland, unitatea din sectorul șase va fi a 10-a inaugurare din Capitală, ceea ce înseamnă că celelalte două Kaufland aflate în construcție, în Apărătorii Patriei și Tudor Vladimirescu se vor deschide mai devreme. "Pănă la finele anului 2014 mai avem în plan deschiderea de magazine în orașele Oradea, Bacau, iar în București în Apărătorii Patriei și Tudor Vladimirescu", au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanții companiei.

Citește și 

Expansiune nebună: Kaufland deschide un nou hypermarket în Bucureşti, în acelaşi cartier cu un alt Kaufland

Kaufland este cel mai mare operator de hipermarketuri din România cu o cifră de afaceri în 2013 de 7,2 miliarde de lei.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO