Se pregăteşte deschiderea complexului de agrement de lux dezvoltat de Ţiriac

Se pregăteşte deschiderea unui complex de agrement de lux care pretinde că e unic în Europa de Est şi care se întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, în pădurea Băneasa. Complexul de agrement de lux se numeşte "La Stejarii" şi se află în apropierea clubului rezidenţial de lux Stejarii, dezvoltat de grupul Ţiriac Imobiliare. Au început deja recrutările pentru personal de specialitate la complexul de agrement "La Stejarii".
Economica.net - Dum, 14 apr. 2013, 21:20
Se pregăteşte deschiderea complexului de agrement de lux dezvoltat de Ţiriac

Complex de agrement de lux în pădurea Băneasa de 18 milioane de euro

Proiectul complexului de agrement de lux La Stejarii este dezvoltat cu bani europeni, prin Programul Operaţional Regional, axa 5 Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, DMI 5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabilă a resurselor naturale şi pentru creşterea calităţii serviciilor turistice. Investiţia în proiectul complexului de agrement de lux La Stejarii depăşeşte 82 de milioane de lei, din care peste 35 de milioane de lei sunt bani nerambursabili.

Beneficiarul complexului de agrement de lux „La Stejarii”, o firmă deţinută de două offshore-uri din Cipru
Beneficiarul complexului de agrement de lux „La Stejarii” este compania hotelieră românească Medusa Hotel International S.R.L. Compania Medusa Hotel International are asociaţi două firme cu sediul social în Cipru, Nicosia. E vorba de Amiel Enterprises Limited şi Dongo Holdings Limited, potrivit informaţiilor comunicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, la solicitarea ECONOMICA.NET. Medusa Hotel International nu are asociaţi persoane fizice, potrivit informaţiilor comunicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Complex de agrement de lux, unic în Europa de Est
Cel puţin, aşa susţin oficialii Medusa Hotel International pe pagina oficială a proiectului.
Terenul pe care se află complexul de agrement de lux „La Stejarii” are o suprafață de peste 15.000 metri pătraţi iar construcția în sine are o arie construită de aproximativ 21.000 metri pătraţi și un regim de înălțime de S+P+1E.
„La finalizare, complexul de agrement „La Stejarii”, va oferi clienților săi peste 30 de facilități de practicare a sportului. Clienții vor avea acces la piscina interioară, exterioară, piscina pentru copii, jacuzzi, saună finlandeză, Hammam, Kids club, teren de joacă pentru copii, club de dans, fitness (cardio, ergo, spinning, aerobic, Pilates, box thailandez, qigong, yoga, etc.), teren de tenis, platform tenis, tenis interior, squash, pistă de alergare și săli multifuncționale. În cadrul complexului de agrement se vor organiza evenimente sportive indoor. Totodată, complexul beneficiază de un birou de informare turistică și un birou de prim ajutor. Vor fi disponibile 299 locuri de parcare din care 283 în parcarea subterană”, spun oficialii Medusa Hotel International pe pagina de prezentare a proiectului. Vezi aici Planul de Urbanism de Detaliu al complexului La Stejarii.

Au început deja recrutările la complexul de agrement de lux „La Stejarii”

Complexul de agrement de lux a demarat procesul de recrutare de personal de specialitate la începutul lunii aprilie, pe un mare site de profil. În acest context, oficialii Medusa Hotel international nu au vrut să ne comunice când se va inaugura oficial complexul de agrement de lux, menţionându-ne doar că „momentan, sunt în proces de organizare”.

Complexul de agrement de lux „La Stejarii” angajează în această perioadă 20 de instructori de fitness, antrenori de tenis şi squash şi de înot.
Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi trebuie să aibă cel puţin trei ani experienţă în servicii sportive şi să vorbească fluent limba engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi o a două limbă străină.

„La Stejarii” mai recrutează în această perioadă şi 10 oameni care să lucreze la spa-ul complexului de lux şi 12 recepţioneri. Te califici pentru un loc de muncă în cadrul „La Stejarii” dacă ai cel puţin doi ani experienţă în zona de sănătate & spa sau în industria ospitalităţii şi vorbeşti fluent engleza. Şi în acest caz, angajatorii vor avantaja la angajare candidaţii care vorbesc şi o a doua limbă străină.
Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.
Până pe 2 mai puteţi aplica la aceste posturi.

Ion Ţiriac se numără printre miliardarii români afectaţi de taxarea depozitelor din Cipru, cu 9.9% pentru depozitele de 100.000 de euro şi de 6.7% pentru cele sub acest prag.

Te-ar mai putea interesa și
Cipru va retrage cetățenia pentru 45 de rezidenți care au primit „pașapoarte de aur”
Cipru va retrage cetățenia pentru 45 de rezidenți care au primit „pașapoarte de aur”
Cipru şi-a anunţat vineri intenţia de a revoca cetăţenia pentru 45 de rezidenţi străini, care au beneficiat de mecanismul "paşapoartelor de aur", un program controversat de acordare a......
Restart Energy contestă în justiție amenda de 800.000 de lei primită de la ANRE
Restart Energy contestă în justiție amenda de 800.000 de lei primită de la ANRE
Compania Restart Energy, furnizor independent de energie electrică și gaze naturale, cu capital majoritar românesc, a ...
Cioloș va depune luni în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare
Cioloș va depune luni în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare
Premierul desemnat Dacian Cioloş va depune luni la Parlament programul de guvernare şi lista de miniştri.
MIPE: Perioada de eligibilitate a proiectelor de management al deșeurilor este 31 decembrie 2021
MIPE: Perioada de eligibilitate a proiectelor de management al deșeurilor este 31 decembrie 2021
Perioada de eligibilitate a proiectelor pentru managementul deşeurilor este 31 decembrie 2023 iar depunerea efectivă a ...