1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Se deschide primul magazin Jumbo din Bucureşti. Vezi când

Jumbo, cel mai mare retailer de jucării din Grecia şi unul dintre cei mai mari din Europa va deschide sămbătă primul magazin din Bucureşti şi al doilea din România.

07 noi, 2013 | | ECONOMICA.net

Jumbo, cel mai mare retailer de jucării din Grecia şi unul dintre cei mai mari din Europa va deschide sâmbără, 9 noiembrie, primul său magazin din Capitala şi al doilea din România. Inaugurarea va avea loc la ora 10 în cadrul centrului comercial Arcade Pallady, situat pe  bd. Theodor Pallady nr.51 sector.3 , la ieşirea spre Autostrada Soarelui. Suprafata magazinului este de 14.500 mp şi se desfăşoara pe două nivele, informează Arcade. Retailerul grec deschide astel într-o zona mai puţin dezvoltată a Bucureştiului, alături de comercianţi  precum Metro, Auchan, Obi sau Decathlon. În cadrul magazinului vor lucra în jur de 70 de angajaţi, recrutarea fiind în curs de desfăşurare.

Primul Jumbo din România s-a deschis pe 17 octombrie, la Timişoara, în locul fostului magazin Real din apropierea Aeroportului. Conform planurilor de expansiune, retailerul care operează deja 63 de magazine în Grecia (52), Cipru (3), Bulgaria (8) vrea să ajungă în România la o reţea de 12-18 magazine.

Mai multe despre preţurile de la Jumbo aici:

Primul magazin de jucării Jumbo din România s-a deschis. Vezi preţurile

Succesul companiei, care a ajuns la afaceri de 502,2 de milioane de euro, se datorează şi politicii de preţuri mici. În fiecare magazin, care are o suprafaţă medie de 8.600 de mp, sunt în jur de 25.000 de produse la un preţ mediu de 4,99 de euro, adică la aproximativ 22 de lei.  În magazinele Jumbo se comercializează cinci mari categorii de produse. Astfel, jucăriile, produsele dedicate bebeluşilor şi copiilor ocupă în jur de 48% din suprafaţa unui magazin, iar restul este dedicat produselor sezoniere. În jur de 45-55% din produse sunt ale unor mărci cunoscute, iar 70% sunt importate din Asia. 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO