1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Se face outlet în Carrefour

Retailerul francez Carrefour va găzdui în hipermarketul său din  Vitantis Shopping Center primul raion outlet din reţea. Preţurile sunt cu peste 80% mai mici.

22 iul, 2013 | ECONOMICA.net

Retailerul francez Carrefour va opera un raion outlet în cadrul hypermarketului sau din cadrul centrului comercial  Vitantis Shopping Center, informează un comunicat al Vitantis. Preţurile vor fi cu până la 80% mai mici la peste o mie de produse. “Pe fondul scăderii puterii de cumpărare, am încercat activ în ultimii ani să oferim mai mult, pentru mai puţin. Am gândit raionul outlet împeună cu partenerii de la Carrefour, fiindcă suntem atenţi la nevoile şi la buzunarul clienţilor centrului comercial Vitantis Shopping Center”, a delcarat, Vlad Dragoescu, reprezentant Vitantis Shopping Center.

Oferta raionului outlet va fi actualizată cel puţin o dată pe săptămână, iar produsele ce pot fi găsite aici variază de la articole pentru casă şi grădina, la textile, electronice, electrocasnice, jocuri şi accesorii.

Spre exemplu, de la raionul outlet se poate achiziţiona  televizor LCD Philips 42PFL3007H/12 cu 1.399,9 lei, redus de la 1.799 lei, aparat foto WB210 Samsung la preţul de 199 lei, redus de la 399 lei, espressor Circolo Titanium Krups la 369,9 lei, redus de la 749 lei sau căşti Hello Kitty la 29,9 lei, reduse de la 49 lei.

Grupul francez Carrefour operează în România 121 magazine dintre care 24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market, şi 28 magazine de proximitate Express.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO