1EUR = 4.7592 RON | Bucureşti 24 º

News

Se lansează PlayStation Mobile

Prezentat în luna februarie a anului 2011, Sony a făcut un anunț în care a precizat că PlayStation Mobile, cunoscut anterior ca PlayStation Suite se va lansa oficial în data de 3 octombrie. Noua platformă va fi la început disponibilă pentru PlayStation Vita și device-urile certificate PlayStation Android.

21 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Platforma PlayStation Mobile de la Sony va oferi gamerilor 30 de jocuri, prin intermediul PS Store, de îndată ce va fi lansată în Japonia, Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania și Australia. Până în acest moment, au fost confirmate prețuri doar pentru niponi: între 0,63 dolari și 10 dolari.

Potrivit Sony, jocurile vor fi de tipul action, puzzle, sport și simulatoare. Acestea vor fi dezvoltate de publiciști, dar și de SCE Studios. Mai multe informații vor apărea, pe măsură ce vor fi lansate și alte titluri, au spus oficialii.

Acordul de licență pentru SDK este de 99 dolari anual. Așadar, din data de 19 septembrie 2012, line-up-ul pentru device-urile certificate PlayStation include:

HTC One X

HTC One S

HTC One V

Xperia arc

Xperia PLAY

Xperia S

Xperia ion

Xperia acro S

Xperia TX

Xperia T

Xperia V

Xperia SL from Sony Mobile Communications AB

Sony Tablet S

Sony Tablet P

Xperia Tablet S from Sony Corporation

 

Pe lângă acestea, Fujitsu Limited și Sharp Corporation se vor alătura și ele programului de licență. Sharp nu a specificat care sunt dispozitivele care vor primi platforma de gaming, însă cei de la Fujitsu au declarat că este vorba despre seria de smartphone-uri și tablete ARROWS.

Citește și Sony lansează un nou Playstation 3, mai mic și mai ușor

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO