Se mărită Ioana Băsescu?

După o relaţie de aproape patru ani cu Giovanni Francesco, fata cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, se pare că se apropie de nuntă. Potrivit ziarului Libertatea, de puţin timp, ea poartă un inel pe care apropiaţii susţin că l-ar fi primit de la iubit, care i-ar fi devenit, în secret, logodnic.
Economica.net - mie, 30 nov. 2011, 11:37

Sâmbăta trecută, Ioana a participat la ceremonia de deschidere a noului Centru de Conferinţe al Notariatului Român, prilej cu care şi-a etalat mândră un inel despre care apropiaţii spun că ar fi cadoul de logodnă de la Giovanni, scrie libertatea.ro.

Fata cea mare a preşedintelui Băsescu şi Giovanni Francesco, patronul de la Music Channel, formează un cuplu din anul 2007.

De mai bine de un an, cei doi şi-au construit o casă în apropierea Capitalei, unde locuiesc împreună.

La cei 34 de ani ai săi, Ioana a mai trecut printr-o căsnicie.

Ea a fost căsătorită timp de patru ani cu Bodo, solistul trupei Proconsul.

Cât despre Giovanni, lumea spune că afacerile îi merg excelent, postul Music Channel pe care îl conduce extinzânduse şi în Ungaria, Cehia şi Moldova.

Elena Băsescu, mezina preşedintelui, s-ar putea căsători şi ea la primăvară cu Bogdan Ionescu, cunoscut sub porecla de Syda, cu care are de doi ani o relaţie cu năbădăi.

Surse din anturajul celor doi susţin că fiica preşedintelui ar fi acceptat cererea în căsătorie şi că acum se află în febra pregătirilor de nuntă. Nu este însă prima dată când se zvoneşte că ei se vor căsători. Până una alta, tinerii s-au mutat împreună, la Paris.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
După NEPI Rockcastle, și Sonae Sierra construiește apartamente lângă mall. Dezvoltatorul are PUD pentru un ansamblu de șase etaje lângă Parklake
După NEPI Rockcastle, și Sonae Sierra construiește apartamente lângă mall. Dezvoltatorul are PUD pentru un ansamblu ...
Dezvoltatorul Sonae Sierra se pregătește de construcția ansamblului rezidențial de lângă mallul Parklake din sectorul ...
Arabia Saudită va investi peste un miliard de dolari în iniţiative de mediu
Arabia Saudită va investi peste un miliard de dolari în iniţiative de mediu
Arabia Saudită, cel mai mare exportator mondial de ţiţei, a anunţat luni că doreşte să investească peste un miliard ...
Profitul TeraPlast s-a majorat cu 41% față de primele 9 luni din 2020
Profitul TeraPlast s-a majorat cu 41% față de primele 9 luni din 2020
Grupul TeraPlast a înregistrat un profit net de 43,3 milioane de lei în primele 9 luni ale anului, în creştere cu 41% ...