Se schimbă cafeaua din benzinăriile OMV. Specialităţile VIVA, disponibile de acum pentru şoferi în staţiile companiei

Şoferii care alimentează în benzinăriile OMV pot consuma de acum înainte, în exclusivitate, cafea VIVA, compania punând la dispoziţia clienţilor mai multe specialităţi.
Economica.net - joi, 23 apr. 2015, 14:09
Se schimbă cafeaua din benzinăriile OMV. Specialităţile VIVA, disponibile de acum pentru şoferi în staţiile companiei

„Confortul și starea de bine sunt esențiale când vorbim despre așteptările șoferilor. De aceea,  dezvoltăm permanent gama de produse, pentru a ne asigura că le putem oferi clienților noștri doar servicii de top și o experiență desăvârșită”, a declarat Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail, într-un comunicat transmis, joi, de OMV şi VIVA.

„În fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienți în cele aproximativ 1.400 de stații OMV din nouă țări. 30 de milioane de cafele sunt consumate în fiecare an. Am investit ani întregi în desăvârșirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi întotdeauna clienților noștri cea mai bună cafea și atmosfera ideală pentru o experiență memorabilă”, a continuat Schneider.

Echipa OMV VIVA a investit mai bine de jumătate de an de muncă în dezvoltatea reţetei noii cafele VIVA cu aromă italiană, bazată pe procesul de prăjire fină tipic italian, se mai spune în comunicat.

„Noua cafea VIVA este disponibilă de acum, în exclusivitate, în toate stațiile OMV. Specialități variate și delicioase de cafea sunt pregătite pe loc, cu mare atenție, de către echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato și  multe altele”.

„Putem garanta că experiența noii cafele VIVA îi va încânta pe clienții noștri – este pur și simplu experiența optimă a cafelei”, a punctat Mădălina Ene, Gastro Manager în România.

Cu vânzări de 42,41 miliarde de euro la nivel de grup și o forță de muncă de aproximativ 27.000 de angajați în anul 2013, OMV este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. Segmentul de Explorare și Producție beneficiază de o bază solidă în România și Austria și include un portofoliu internațional în creștere. În 2013 OMV a înregistrat o producție de aproape 288.000 barili echivalent petrol pe zi. În domeniul Gaze Naturale și Energie, OMV a comercializat aproximativ 425 TWh de gaze naturale în 2013. OMV operează o rețea de conducte în Austria, iar în Austria și Germania operează platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate 2,6 miliarde m3. În domeniul Rafinare și Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 17,4 milioane de tone și avea la sfârșitul anului 2013 aproximativ 4.200 de stații de distribuție carburanți în 11 țări, printre care și Turcia.

Din 1994, stațiile de alimentare OMV au oferit mai mult decât servicii de alimentare pentru mașini și pentru clienți. Magazinele și zona de gastronomie precum și serviciile oferite de stațiile OMV au fost permanent dezvoltate pentru a răspunde dorințelor si nevoilor clienților noștri. VIVA a setat un reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți, transformând vizitele în stații în pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă plăcută, produse de top și personal atent la nevoile clienților. Pe lângă un meniu de mâncare proaspătă, VIVA oferă o gamă bine definită, de peste 1.500 produse care răspund nevoilor  zilnice  ale clienților  și servicii precum: transfer de bani, asigurare RCA, plată facturi, servicii de curierat sau livrare de flori.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...