1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Se schimbă Gmail. Cum va arăta şi care vor fi modificările VIDEO

Gmail a anuntat ca pregăteşte o nouă interfaţă pentru sectiunea Inbox, anunţă Mashable. Schimbarea este valabilă atât pentru desktop, cât şi pentru iOS şi Android.

30 mai, 2013 | Economica.net

Conform presei internaţionale, noua căsuţă de intrări va permite utilizatorilor să îşi organizeze mailul în mai multe categorii dispuse orizontal, dar şi să introducă într-o secţiune specială anumiţi expeditori.

Pentru a găsi mai uşor ceea ce vă interesează, trebuie doar să accesaţi tab-ul aferent. Noua interfaţă dispune, mai concret, de cinci secţiuni cu ajutorul cărora vă puteţi aranja mailul, şi anume: Primary, Social, Promotions, Updates and Forums.

În "Primary" vor intra mesajele de la familie, prieteni, dar şi toate celelalte mesaje care nu sunt ataşate unei alte categorii. În "Social" vor intra automat toate notificările şi mesajele de pe reţelele de socializare, precum Facebook şi Twitter. În grupul "Promotions" vor fi incluse mailurile promotionale sau care conţin oferte pentru cumpărături.

Facturile, chitanţele şi emailurile de confirmare vor fi trimise automat în "Updates", în timp ce mesajele de pe grupurile oline şi forumurile de discuţii vor apărea în "Forums".


Este importat de reţinut şi faptul că, acum, sistemul permite mutarea mailurilor prin drag and drop.

Varianta pentru desktop va fi disponibilă treptat pentru toţi utilizatorii, în timp ce varianta pentru iOS şi Android va putea fi folosită în următoarele săptămâni.

Utilizatorii care nu agreează schimbarea, beneficiază de opţiunea de a rămâne la versiunea clasică.

Cum va arăta în varianta Desktop: 

 

Cum va arăta pe iPhone

 

Cum va arăta pe Android 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO