Sebastian Iacob Moga, noul director general al Loteriei Române

Sebastian-Iacob Moga va prelua vineri, 10 ianuarie, şefia Companiei Naţionale "Loteria Română", după ce Consiliul de Administraţie a decis în şedinţa de joi numirea acestuia în funcţia de director general, informează instituţia.
Economica.net - joi, 09 ian. 2020, 17:01
Sebastian Iacob Moga, noul director general al Loteriei Române

Moga îl va înlocui pe Alexandru Mircea Croitoru, care a fost numit în această funcţie în aprilie 2019.

„Principala misiune a Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A. este de a-şi exploata la maxim activităţile, astfel încât veniturile să crească în fiecare an, în vederea susţinerii politicilor guvernamentale de finanţare a unor obiective de interes naţional. Pentru punerea în aplicare a unei strategii coerente, eficiente şi responsabile, s-a considerat ca fiind necesară numirea unui director general care să fie familiarizat cu planurile şi activităţile companiei, a unui lider cu experienţă, dar care să vină cu o nouă viziune în vederea îmbunătăţirii întregului sistem intern de management. Sebastian Iacob Moga îndeplineşte cu succes toate aceste cerinţe, având o vastă experienţă de manager în cadrul Loteriei Române”, precizează instituţia într-un comunicat remis AGERPRRS.

Încă din anul 2005, Sebastian Iacob Moga a ocupat mai multe poziţii de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operaţiunilor de managament şi marketing. În ultimii ani a deţinut funcţia de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj.

„Consider că experienţa avută în teritoriu, privind dezvoltarea reţelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii companii, că sunt soluţii pentru o creştere a veniturilor din exploatare, precum şi pentru o creştere a vizibilităţii în piaţa jocurilor de noroc. Sunt destule măsuri care pot fi aplicate, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al companiei, acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional”, a declarat Sebastian Iacob Moga, noul director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

Principalele obiective dispuse de către Consiliul de Administraţie pentru noul director general vizează eficientizarea reţelei proprii de vânzare şi întocmirea unui plan de măsuri în vederea implementării platformei online de vânzare a produselor loto.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...