1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Secretar de stat în Ministerul Transporturilor, ridicat de procurorii DNA

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Valentin Preda, apropiat al lui Radu Mazăre, a fost ridicat, marţi dimineaţă, de către procurorii DNA din faţa ministerului şi dus la audieri, informează România TV.

19 feb, 2013 | RTV.NET

Valentin Preda a fost dus pentru audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie, el trebuind să răspundă unor acuzaţii de trafic de influenţă, potrivit România TV.

Valentin Preda, fost consilier al primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor în mai 2012, pe vremea ministrului Ovidiu Szilaghi.

Valentin Preda s-a ocupat de numirea managerilor privaţi la companiile TAROM SA şi CFR SA, iar în momentul de faţă se ocupă de relaţia cu sindicatele.

În selectarea managerului de la TAROM a avut loc un scandal la momentul respectiv, primul manager selectat, un cetăţean austriac, retrăgându-se după ce a acuzat anumite presiuni.

După ce Relu Fenechiu a preluat conducerea Ministerului Transporturilor, lui Valentin Preda i s-au mai redus din atribuţii. Totuşi, domeniul ce i-a fost atribuit, relaţia cu sindicatele, este unul destul de dificil de gestionat, fiindcă există multe sindicate care se opun managerilor privaţi sau privatizărilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO