1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Şefa OMV Petrom, Mariana Gheorghe, a fost aleasă în conducerea ING Groep

Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom (SNP), a fost aleasă membru în Consiliul de Supraveghere al ING Groep, acesta fiind un angajament profesional suplimentar, potrivit unui raport SNP trimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

13 mai, 2015 | | ECONOMICA.net

Acţionarii ING Groep au ales-o, în 11 mai 2015, pe Mariana Ghoerghe, director genertal (CEO) al OMV Petrom (SNP), ca membru al Consiliului de Supraveghere al ING Groep. Intrarea în funcţie va avea loc după obținerea tuturor aprobărilor corporative și de reglementare, inclusiv a aprobării Băncii Centrale Europene, potrivit unui raport SNP trimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Mandatul a fost acordat pentru o perioadă de patru ani. In urma numirii Marianei Gheorghe in această funcție, "OMV Petrom va beneficia de expunere suplimentară la standardele internaționale de guvernanță corporativă. OMV Petrom va beneficia in continuare de implicarea deplină a dnei Gheorghe, care va dedica suficient timp companiei OMV Petrom", se mai spune în raport.


OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze de aproximativ 66 milioane bep în 2014. La finalul lui 2014, Grupul avea o capacitate de rafinare de 4,2 milioane tone anual şi opera o centrală electrică de înalta eficienţă de 860 MW şi un parc eolian de 45 MW. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a circa 780 benzinării, la sfârşitul lui 2014.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO