1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

News

Şeful CNAIR este nemulţumit de ritmul lucrărilor pe centura Capitalei în zona A1-Chitila, care ar trebui finalizate în 2016

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR), Cătălin Homor, s-a arătat nemulţumit, miercuri, de ritmul lucrărilor pe centura Capitalei, pe tronsonul A1-Chitila, şi i-a cerut contructorului grafice detaliate de execuţie, în condiţiile în care traficul ar trebui să fie deschis pe două benzi pe sens până la finalul acestui an.

19 oct, 2016 | News.ro

"Pe Centura Bucureşti este nevoie de o mobilizare mult mai serioasă decât ceea ce am văzut la faţa locului. Ca termenele asumate să poată fi respectate, i-am cerut constructorului să prezinte grafice de execuţie detaliate. Este mult mai uşor să identificăm din timp eventualele probleme care s-ar interpune între execuţie şi finalizare. Sunt convins că fiecare problemă are o soluţie, astfel încât, cu sprijinul nostru, al companiei, lucrarea să poată ajunge la stadiul programat. Aşa cum a fost stabilit deja, la sfârşitul anului, traficul ar trebui să fie deschis pe două benzi pe sens. În condiţii normale, cu un ritm dimensionat corect, acest tronson poate fi dat în circulaţie. Vom pune presiune pe constructor pentru respectarea angajamentelor', a precizat Homor, citat de Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, şeful companiei de drumuri a efectuat miercuri o vizită pe şantierele autostrăzii A3 (Bucureşti - Borş - n.r.), Centura Bucureşti şi drumul naţional DN 5 (Bucureşti - Giurgiu n.r.), pentru a vedea stadiul lucrărilor şi ritmul în care se desfăşoară acestea.

De asemenea, pe DN 5, Cătălin Homor susţine că a constatat o evoluţie pozitivă a lucrărilor şi a găsit 'un şantier schimbat în bine, faţă de acum două luni', în timp ce pe A3, lucrările se desfăşoară într-un ritm accelerat.

'În ultima perioadă am primit sesizări cu privire la ambuteiajele care se formau din cauza restricţiilor impuse de lucrări. La cum se desfăşoară lucrările, problemele s-au mai rezolvat şi avem premise concrete ca acestea să fie finalizate în luna iulie 2017. Ţin să mulţumesc tuturor celor care ne-au sesizat disfuncţionalităţi în evoluţia şantierului. Pe A3, lucrările se desfăşoară într-un ritm accelerat. Evoluţia şantierului se desfăşoară conform celor programate pentru ca cei 3 km să fie daţi în folosinţă la termen', a subliniat directorul general al CNAIR.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO