1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

Imobiliare

Şeful Neocity, după vânzarea City Park Constanţa: Căutăm noi oportunităţi de a investi aici

Neocity Group a vândut anul trecut centrul comercial City Park Mall din Constanţa pentru 81 milioane de euro. Tranzacţia a fost intermediată de Colliers International şi a fost cumpărat de sud-africanii de la NEPI, devenind astfel cea mai mare tranzacţie din 2013. 

29 ian, 2014 | | ECONOMICA.net

City Park Mall of Constanța a fost livrat în 2008 într-o zonă cheie din Constanța şi găzduieste chiriaşi de renume cum ar fi Cora, Zara, Bershka, Pull & Bear, Koton, LC Waikiki, Mango şi Domo.

"Am reuşit să dezvoltăm şi să gestionăm City Park Mall of Constanta cu o rezistență remarcabilă în contextul mediului economic dificil şi al unei piețe dure. Suntem incantati ca am realizat unul dintre cele mai performante centre comerciale din Romania şi că am reuşit să dezvoltăm relații de lungă durată cu chiriaşii, partenerii noştri, şi nu în ultimul rând cu vizitatorii centrului comercial. Mergând mai departe, avem încredere ridicată în viitorul pieței din România şi, ca atare, suntem în căutare activă de noi oportunități de a investi aici", a declarat Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group.

Tranzacția City Park Mall din Constanța reprezintă al doilea exit notabil al grupului Neocity pe piața din România, după tranzacția-pionierat de vânzare a clădirilor de birouri Neocity Tower I şi II din centrul de afaceri al Bucureştiului.

"Vânzarea City Park Mall reprezintă cea mai mare tranzacție pe segmentul de retail şi a doua cea mai mare tranzacție realizata într-o singură fază din piața imobiliară din ultimii 5 ani. City Park este un activ excepțional, cu potențial de dezvoltare şi în viitor, fiind astfel o oportunitate convingătoare de investiție. Trazacția reprezintă totodată un vot de încredere acordat pieței, care devine o țintă tot mai atractivă pentru investitori", a declarat Robert Miklo, Associate Director în cadrul departamentului de Investiții al Colliers International România.

Neocity Group este o companie imobiliară de dezvoltare şi investiții, axată pe segmentele rezidential şi comercial din Europa Centrală şi de Est.  Neocity are sediul central în Tel Aviv, Israel, şi operațiuni în Romania, Cehia şi Polonia.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO