1EUR = 4.7600 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Baia Mare, suspendat din funcţie

Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale - Baia Mare, Loghin Mateiaş, a fost suspendat din funcţie şi va fi cercetat disciplinar pentru neglijenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu, informează miercuri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

12 sep, 2018 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al CNAIR, directorul general al companiei, Narcis Neaga, a dispus intervenţia de urgenţă a DRDP Cluj pe DN 18B, după ce a constatat o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreţinere pe sectorul de drum Baia Mare - Târgu Lăpuş, aflat pe raza Secţiei de Drumuri Naţionale - Baia Mare.

"Vreau ca mâine să văd acolo primele camioane cu asfalt şi vreau să trataţi serios aceste lucrări! Este inadmisibil să lăsaţi un drum să ajungă în starea asta!", i-a transmis Narcis Neaga directorului regionalei Cluj, Radu Băruţă.

Totodată, Radu Băruţă a fost avertizat că va fi destituit din funcţie "în cazul în care nu înţelege să îşi ia în serios atribuţiile", conform CNAIR.

"Cu această ocazie, directorul general al CNAIR SA a cerut şi suspendarea imediată din funcţie a şefului Secţiei de Drumuri Naţionale - Baia Mare, Loghin Mateiaş, şi cercetarea disciplinară a acestuia, pentru neglijenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Atribuţiile şefului SDN - Baia Mare vor fi preluate de astăzi (miercuri - n. r.) de adjunctul acestuia, Pop Mircea, care trebuie să ia măsuri urgente pentru remedierea situaţiei sectorului de drum naţional aflat în administrare", se menţionează în documentul citat.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO