1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Şeful şefilor de la Dacia, salariu de 11 milioane de euro în 2012

Carlos Ghosn, directorul general al Renault-Nissan primeşte un salariu fix şi o remuneraţie varianilă, în funcţie de performanţă. Pentru anul trecut, totalul veniturilor încasate se ridică la 11,2 milioane de euro

01 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Carlos Ghosn, CEO al alianţei Renault-Nissan va primi o remuneraţie totală de circa 11,2 milioane de euro, din partea celor două companii, pentru prestaţia sa din anul 2012, potrivit presei franceze. Din partea Renault, Ghosn primeşte un salariu fix de 1,23 milioane de euro, alături de care este stipendiat cu o remuneraţie variabilă, care, pentru anul trecut, se ridică la 1,01 milioane de euro. Din partea Nissan, Ghosn primeşte un salariu de 987 de milioane de yeni, adică 8,93 milioane de euro, la cursul de schimb valabil la închiderea exerciţiului financiar.

Pentru acest an, Consiliul de Administraţie al Renault a propus menţinerea părţii fixe, la 1,23 milioane de euro, dar creşterea componentei variabile, "în caz excepţional, dacă toate criteriile de performanţă vor fi îndeplinite". Astfel, remuneraţia variabilă poate creşte până la 180% din valoarea salariului fix, de la plafonul maxim de 150% stabilit pentru anul trecut.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO