1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Şeful STB: Autobuzele hibrid Mercedes Benz vor ajunge la Bucureşti în aprilie 2020 FOTO VIDEO

Andrei Creci, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, a declarat că autobuzele hibrid Mercedes Benz, pentru care s-a semnat contract anul acesta, vor intra în flota STB din aprilie anul viitor.

07 noi, 2019 | | ECONOMICA.net

"Celor 400 de autobuze Otokar care deja circulă în Capitală, li se vor alătura în aprilie 2020,130 de autobuze Mercedes Benz hybrid, urmând ca în cel mai scurt timp să se semneze contractele și pentru 100 de tramvaie din gama de 36 m și 100 de troilebuze cu autonomie", a declarat Andrei Creci.

Acesta a dat mai multe detalii despre proiectele STB în cadrul întâlnirii cu Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și cu primari de sectoare, consilieri generali și membri ai executivului PMB, care a avut loc în depoul Dudești.

La final, șeful STB a spus că își dorește să fie și anul viitor în același loc, unde să existe alături de tramaveiele vechi și tramvaie noi, cum nu s-a mai văzut niciodată în București - de 36 de metri lungime, autobuze hibrid și troleibuze cu autonomie.

Inițial, se spunea că primul autobuz hibrid va sosi în luna mai a anului viitor. Mercedes Benz a fost declarat în 12 august câștigătorul licitației pentru 130 de autobuze hibrid în București, valoarea contractului fiind de 196,27 milioane de lei, fără TVA.

Garanția de care dispun autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid este de 8 ani şi 480.000 de km, garanție de tip Full Warranty. Finanțarea provine de la Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul "Programului privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, utilizând autovehicule mai puțin poluante în transportul public local de persoane".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO