1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Şeful Strauss România va conduce operaţiunile grupului Strauss în Europa Centrală şi de Sud

Directorul general al producătorului cafelei Doncafe, Marius Meleşteu, a fost promovat la 1 februarie general manager pentru Europa Centrală şi de Sud al grupului Strauss, urmând să coordoneze operaţiunile din opt state.

04 feb, 2013 | Mediafax

Meleşteu va raporta direct CEO-ului Strauss Coffee BV, Todd Morgan, se arată într-un comunicat al companiei.

Regiunea Europei Centrale şi de Sud este nou înfiinţată în structura Strauss Coffee. În Europa Centrală şi de Sud, grupul Strauss are fabrici în România şi Serbia şi exportă în Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Bosnia Herţegovina, Albania şi Macedonia. Cele două fabrici au o capacitate de producţie totală de peste 30.000 tone pe an şi peste 500 de angajaţi.

Meleşteu, cu o expertiză de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum, conduce subsidiara locală a grupului Strauss, producătorul Doncafé, din 2010.

El şi-a început cariera în 1994 la Stimorol România, unul din marii producători de gumă de mestecat, iar apoi a activat o perioadă de şapte ani la Unilever România, ocupând diverse poziţii, până la country manager pentru Serbia şi Muntenegru.

În 2004 a schimbat industria devenind director de marketing la Telemobil (Zapp), după care a revenit în FMCG, mai întâi la Heineken România timp de cinci ani, ca director comercial, iar apoi la Strauss Balkans, ca director general.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO