1EUR = 4.8319 RON

Companii

Selgros deschide magazine cu o suprafaţă mai mică cu 60% decât cea standard

Compania Selgros Cash&Carry România, unul dintre operatorii majori din comerţul autohton, va deschide pe 27 mai un nou magazin la Târgu Mureş, primul din reţeaua sa care are o suprafaţă cu 60% mai mică decât cea standard.

20 mai, 2016 | Agerpres

'Începând cu această dată, clienţii pot face cumpărături în primul magazin Selgros cu format nou. Având o suprafaţă de vânzare mai restrânsă (4.000 mp, faţă de cei 10.000 mp ai unităţilor standard Selgros), magazinul găzduieşte acelaşi sortiment de marfuri alimentare cu care clienţii sunt obişnuiţi. Domeniul articolelor nealimentare, deşi mai restrâns, va fi o sinteză reprezentativă a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic. Întreaga sortimentaţie răspunde preferinţelor actuale ale clienţilor', a precizat compania.

La Târgu Mureş mai funcţionează un magazin al operatorului cash&carry, la ieşirea spre Sângeorgiu de Mureş.

La începutul acestui an, compania Selgros Cash&Carry România a anunţat că a achiziţionat un teren situat în centrul oraşului Târgu Mureş, unde va deschide la începutul verii un nou magazin şi că, odată cu deschiderea noului magazin, Selgros va introduce un nou format de operare, pe o suprafaţă de vânzare de 4.000 de mp. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi acelaşi cu care clienţii Selgros sunt obişnuiţi, iar domeniul articolelor nealimentare, deşi mai restrâns, va fi atent selecţionat, potrivit Selgros.

În 2016, când compania marchează 15 ani de prezenţă pe piaţă, Selgros reporneşte expansiunea cu un nou model de magazin.

Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO