1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Selgros reia expansiunea pe piaţa românească şi vine cu un nou format de magazin la Tîrgu Mureş

Unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, Selgros Cash&Carry România, reia expansiunea pe piaţa locală şi aduce un nou concept de magazin. 

28 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Selgros Cash&Carry România a cumpărat un teren situat în centrul orașului Tîrgu Mureș, unde va deschide la începutul verii un nou magazin.

Tot la Tîrgu Mureș mai funcționează un magazin al operatorului cash&carry, la ieșirea spre Sângeorgiu de Mureș.

Cu această nouă deschidere, Selgros va introduce un nou format de operare, pe o suprafață de vânzare de 4.000 de mp. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, însă domeniul articolelor nealimentare va fi mai restrâns.

„În anul în care aniversăm 15 ani de prezență pe piață, repornim expansiunea Selgros cu un nou model de magazin. Reluarea creșterii vânzărilor în rețeaua noastră pe toate categoriile și cu precădere pe segmentul gastro ne confirmă faptul că suntem competitivi și un reper pentru calitate, sortimentație, preț și servicii pentru clienti", a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Selgros Cash&Carry România  şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Tîrgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa. Anul trecut, retailerul a a investit aproximativ 4 milioane de euro într-un centru de distribuţie dedicat industriei HoReCa din Bucureşti şi împrejurimi. Noul centru de distribuție de lângă magazinul din Pantelimon beneficiază de un spațiu de 3.500 mp. Anul trecut, presa din Alba Iulia relata că Selgros vrea să construiască un magazin în oraş, în apropiere de retaierului Dedeman. 

În 2014, cifra de afaceri înregistrată de Selgros a fost de 2,83 miliarde de lei (637 milioane euro), plasându-se pe locul şase în topul retailerilor, după Kaufland, Carrefour, Metro Cash&Carry, Auchan România şi Lidl Discount. 

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 mld. Euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO