Schimbări în conducerea ING Bank România – Serge Offers este noul Head of Business Banking

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, va prelua rolul de Head of Business Banking şi Deputy CEO începând cu 1 februarie, a anunţat luni banca.
AGERPRES - lun, 31 ian. 2022, 13:20
Schimbări în conducerea ING Bank România - Serge Offers este noul Head of Business Banking

În această funcţie, Serge Offers va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce răspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum 100 de milioane de euro (450 de milioane de lei), scrie Agerpres.

„În ultimii ani, Serge a avut un rol esenţial în definirea şi implementarea direcţiei strategice pentru ING Bank România. Întrucât Bogdan Boteanu a preluat un rol în cadrul grupului ING, am încredere că Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare şi experienţa clienţilor”, a spus Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Anterior, Serge Offers a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. Printre acestea, a condus echipele External & Regulatory Reporting, având o expertiză solidă în domeniul financiar şi de reglementare. În perioada petrecută în România, Serge a fost deosebit de apropiat de comunitatea de afaceri, prin funcţiile sale actuale de preşedinte al Camerei de Comerţ Româno – Olandeze şi de membru fondator şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţ pentru Diversitate din România.

„Sunt nerăbdător să încep acest nou rol şi să conduc o echipă atât de frumoasă şi motivată. Segmentul antreprenorial este important pentru ING România şi vom continua să dezvoltăm soluţii, produse şi servicii digitale relevante pentru clienţii noştri. Antreprenorii au nevoie de un partener puternic în domeniul bancar, care să le ofere predictibilitate, know-how şi instrumentele potrivite pentru a-şi desfăşura afacerile eficient şi cu succes”, a spus Serge Offers, Head of Business Banking ING Bank Romania.

Succesorul său în funcţia de Chief Financial Officer al ING Bank România va fi anunţat în perioada următoare.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

Înfiinţată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate şi Wholesale Banking. Misiunea ING este aceea de a-i susţine pe oameni să fie cu un pas înainte, în viaţă şi în afaceri.

Te-ar mai putea interesa și
Rusia: Gazprom ar putea căuta să schimbe condiţiile contractelor dacă Occidentul plafonează preţul gazelor
Rusia: Gazprom ar putea căuta să schimbe condiţiile contractelor dacă Occidentul plafonează preţul gazelor
Kremlinul a anunţat marţi că gigantul rus Gazprom ar putea căuta să schimbe condiţiile contractelor sale de livrare dacă statele occidentale implementează un plafon de preţ pentru gazul......
ANRE a aprobat decontarea unei sume de 638,8 milioane de lei către furnizorii de energie
ANRE a aprobat decontarea unei sume de 638,8 milioane de lei către furnizorii de energie
Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a aprobat până acum decontarea de la bugetul de stat a unei ...
Ministrul Energiei: România poate deveni un coridor de transport al energiei între regiuni
Ministrul Energiei: România poate deveni un coridor de transport al energiei între regiuni
România poate deveni independentă energetic şi un furnizor de securitate energetică în regiune, dar şi un coridor de ...
Negocieri Green Deal – Lupta pentru finanţare pune în pericol un acord. „Nimeni nu va pleca din sală fără să facă unele sacrificii”, spune Timmermans
Negocieri Green Deal – Lupta pentru finanţare pune în pericol un acord. „Nimeni nu va pleca din sală fără ...
O dispută cu privire la modalitatea de protejare a gospodăriilor sărace faţă de noile politici ale Uniunii Europene ...