Schimbări în conducerea ING Bank România – Serge Offers este noul Head of Business Banking

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, va prelua rolul de Head of Business Banking şi Deputy CEO începând cu 1 februarie, a anunţat luni banca.
AGERPRES - lun, 31 ian. 2022, 13:20
Schimbări în conducerea ING Bank România - Serge Offers este noul Head of Business Banking

În această funcţie, Serge Offers va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce răspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum 100 de milioane de euro (450 de milioane de lei), scrie Agerpres.

„În ultimii ani, Serge a avut un rol esenţial în definirea şi implementarea direcţiei strategice pentru ING Bank România. Întrucât Bogdan Boteanu a preluat un rol în cadrul grupului ING, am încredere că Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare şi experienţa clienţilor”, a spus Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Anterior, Serge Offers a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. Printre acestea, a condus echipele External & Regulatory Reporting, având o expertiză solidă în domeniul financiar şi de reglementare. În perioada petrecută în România, Serge a fost deosebit de apropiat de comunitatea de afaceri, prin funcţiile sale actuale de preşedinte al Camerei de Comerţ Româno – Olandeze şi de membru fondator şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţ pentru Diversitate din România.

„Sunt nerăbdător să încep acest nou rol şi să conduc o echipă atât de frumoasă şi motivată. Segmentul antreprenorial este important pentru ING România şi vom continua să dezvoltăm soluţii, produse şi servicii digitale relevante pentru clienţii noştri. Antreprenorii au nevoie de un partener puternic în domeniul bancar, care să le ofere predictibilitate, know-how şi instrumentele potrivite pentru a-şi desfăşura afacerile eficient şi cu succes”, a spus Serge Offers, Head of Business Banking ING Bank Romania.

Succesorul său în funcţia de Chief Financial Officer al ING Bank România va fi anunţat în perioada următoare.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

Înfiinţată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate şi Wholesale Banking. Misiunea ING este aceea de a-i susţine pe oameni să fie cu un pas înainte, în viaţă şi în afaceri.

Te-ar mai putea interesa și
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancţiuni împotriva coloniştilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenţă contra palestinienilor, au declarat vineri diplomaţi......
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități de export la nivel mondial
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități ...
Compania chineză Chery Auto a anunţat vineri că nou achiziţionata fabrică din Barcelona va fi una dintre principalele ...
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...