Serviciul SMS şi aplicaţie pentru smartphone la bonul de masă electronic de la Up România

Tichetul de masă electronic de la Up România are în premieră şi o platformă SMS, menită să informeze utilizatorul în timp real despre tranzacţiile efectuate şi soldul rămas pe card.
Economica.net - lun, 04 apr. 2016, 10:20
Serviciul SMS şi aplicaţie pentru smartphone la bonul de masă electronic de la Up România

Deţinătorul unui card de masă Cheque Dejeuner va fi mereu informat cu privire la data de alimentare a contului său şi valoarea tichetelor din cont, precum şi valoarea tichetelor rămasă în cont după fiecare plată efectuată cu cardul. Serviciul ste disponibil indiferent de ora la care se desfăşoară tranzacţia.

Pe lângă serviciul SMS, cardul Up va beneficia şi de o aplicaţie telefonică care se va putea descărca în curând de pe App Store sau Google Play. Odată instalată, aplicaţia Up Mobile permite consultarea soldului de pe card, data alimentării şi valoarea tichetelor de masă.

Citeşte şi Valoarea nominală a unui tichet de masă va creşte până la 13 lei – proiect

Tichete de masă BIO şi o nouă etichetă pe produsele alimentare privind riscul cardiovascular – proiect

„Niciodată nu a fost mai simplu ca acum pentru angajatori să implementeze soluţii de motivare şi stimulare a salariaţilor. Tichetul de masă este un astfel de instrument, iar pentru acei angajaţi care iubesc tehnologia, care fac în general plăţi online sau cu cardul şi nu au bani cash asupra lor, cardul de masă este o modalitate modernă prin care își pot plăti masa de prânz. Un mare avantaj al tichetului de masă electronic este că acesta permite folosirea unor fracţii din valoarea unui tichet, fără a pierde însă controlul asupra tranzacţiilor efectuate, utilizatorul având posibilitatea permanentă de a fi informat prin SMS, aplicaţie telefonică sau platformă online asupra valorii tichetelor şi cheltuielilor operate”, a subliniat Elena Pap, director general Up România.

Totodată, cardul de masă de la Up România are ca suport şi o platformă online – Up Online – unde beneficiarul îşi poate crea foarte simplu un cont online. Odată creat, poate face operaţiuni consultative precum: interogare de sold, istoricul tranzacţiilor, numărul, valoarea şi valabilitatea tichetelor de masă, reţeaua de magazine partenere. Activarea sau blocarea cardului sunt acţiuni operaţionale care pot fi efectuate din contul online.

Tichetul de masă de la Up România este un card de tip contactless, emis în parteneriat cu MasterCard, care oferă o utilizare simplă şi rapidă la comercianţii care afişează sigla Paypass pentru plata sumelor mai mici de 100 de lei, fără a mai fi nevoie de introducerea codului PIN. Cardul are o valabilitate de patru ani, angajatorii economisind timp şi resurse importante pentru achiziţionarea tichetelor de masă pentru angajaţi.

Tichetul electronic de masă beneficiază de aceleaşi avantaje fiscale ca şi tichetul pe hârtie, şi anume, scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit, precum şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeaşi sumă sub formă de numerar.  Pentru magazinele partenere, marele avantaj este că tichetele de masă electronice aduc decontarea imediată a sumelor utilizate.

Cardul de masă poate fi folosit într-o vastă reţea de parteneri care au contract de acceptare la plată a tichetelor de masă pe suport electronic încheiat cu Up România. Din reţeaua de magazine care accepta cardul de masa Up România se numără : Carrefour, Cora, Real, Mega Image, Penny XXL, Profi, KFC, Pizza Hut, Immedio, City Grill, Buongiorno, Caru cu Bere, Hanul Berarilor, Pizza Dominium, Oro Tori, Li Wu, Magazinele Dobrogea, Pambac, Luca, Marisan, Paul, etc. Lista completă este disponibilă pe www.upromania.ro.

Grupul Up este un grup internațional care comercializează produse și servicii sub diferite forme: cecuri, carduri sau aplicații mobile în 17 țări. În 2015, Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up.

Şi Sodexo şi Edenred emit tichete de masă în România.

Edenred – În România, peste 35.000 de companii acordă tichete de masă Ticket Restaurant, emise de Edenred, celor peste 1 milion de angajați ai lor.

Sodexo – Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial, a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966, în Marsilia, Franţa. Grupul operează în 80 de ţări cu 420.000 de angajaţi.

Te-ar mai putea interesa și
FMI: Achizițiile făcute în pandemie au dus la creșterea dezechilibrelor de cont curent
FMI: Achizițiile făcute în pandemie au dus la creșterea dezechilibrelor de cont curent
Pandemia de COVID-19 a inversat în 2020 tendinţa de scădere constantă a dezechilibrului global al contului curent, în condiţiile în care cheltuielile mari pentru susţinere din ţările......
BCR a raportat pentru semestrul I un profit de peste 690 de milioane de lei
BCR a raportat pentru semestrul I un profit de peste 690 de milioane de lei
Banca Comercială Română (BCR) a înregistrat un profit net de 690,8 milioane de lei (140,9 milioane de euro) în primul ...
Companiile Square 7 Properties și Mitiska REIM au achiziționat două terenuri cu suprafată totală de 30.000 mp în Pitești și Giurgiu
Companiile Square 7 Properties și Mitiska REIM au achiziționat două terenuri cu suprafată totală de 30.000 mp în Pitești ...
Compania Square 7 Properties, care activează de peste 14 ani pe piata din Romania, a anunțat luni prin intermediul unui ...
Record după record: România înregistrează cel mai mare preț spot al energiei electrice din istorie. Aproape 1.000 de lei/MWh mâine seară
Record după record: România înregistrează cel mai mare preț spot al energiei electrice din istorie. Aproape 1.000 de ...
După recordul absolut de preț de săptămâna trecură, Piața pentru Ziua Următoare (PZU) cunoaște noi maxime de preț ...