1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

SES şi-a prelungit parteneriat cu Globecast pentru serviciile de distribuţie de televiziune ale Orange România

Furnizorul de soluţii globale pentru media Globecast şi-a prelungit parteneriatul cu SES pentru serviciile de distribuţie de televiziune pe care le furnizează Orange Romania via sateliţii SES, informează Business Wire.

08 ian, 2018 | Agerpres

Conform unui acord de prelungire a parteneriatului anunţat de SES, Globecast va închiria mai mulţi transponderi pe satelitul ASTRA 5B pentru a deservi Orange Romania, care utilizează această capacitate pentru a difuza 112 de canale, dintre care 52 în format HD.

'Acest acord de prelungire evidenţiază rolul satelitului ca infrastructură vitală pentru operatorii de telecomunicaţii care vor să livreze pachete de televiziune pentru abonaţii lor. Am sprijinit Orange Romania pentru serviciul său DTH încă de la început şi suntem încântaţi să continuăm să colaborăm cu un astfel de partener inovator şi să îi ajutăm să ofere servicii de calitate pentru consumatorii lor', a declarat vice-preşedintele SES Video, Martin Ornass-Kubacki.

Oferta de televiziune a Orange Romania a fost lansată în luna iunie 2013 cu sprijinul SES, profitând de puterea şi aria largă de acoperire a satelitului Astra 5B pentru a furniza televiziune în format HD via cea mai mică antenă parabolică de pe piaţa românească.

Grupul Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, este prezent în 209 de ţări şi are un portofoliu de 247 de milioane de clienţi, dintre care 185 de milioane abonaţi la serviciile de telefonie mobilă.

Orange România a realizat, în trimestrul al treilea al acestui an, o cifră de afaceri în valoare de 277,2 milioane de euro, în creştere cu 10,4% faţă de perioada similară din 2016. La 30 septembrie 2017, Orange România oferea servicii mobile şi fixe pentru 10.331.000 clienţi, în creştere cu 2,5% comparativ cu trimestrul precedent.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO