Sharp a expus la CES 2013 televizorul LED cu cea mai mare diagonală din lume

Sharp, unul dintre cei mai mari producător de echipamente electronice şi IT&C,  a prezentat anul acesta la CES aproape douăzeci de modele TV din clasele cu diagonală de peste 60 de inch care fac parte din noua linie de televizoare cu LED dezvoltate sub brandul AQUOS.
Economica.net - mie, 09 ian. 2013, 10:10
Sharp a expus la CES 2013 televizorul LED cu cea mai mare diagonală din lume

De asemenea, a prezentat mai multe modele create cu tehnologia Quattron, opţiuni suplimentare încorporate în clasele de ecrane cu diagonale de 60, 70  şi 80 de inch, dar și concepte noi de design, uimitor de ergonomice. Vedeta pare a fi cel mai mare televizor LED – modelul AQUOS cu diagonală de 90 de inch.

”Este simplu – clienţii îşi doresc ecrane mari, cu o calitate excelentă a imaginii, ceva ce doar Sharp poate oferi.Ne pregătim să devenim lideri și pe segmentul televizoarelor cu ecrane LED mari prin cea mai bună gamă pe care brandul nostru AQUOS a avut-o până acum, inclusiv prin lansarea mai multor modele de televizoare cu ecran LED mare, a mai multor modele care să integreze Quattron şi printr-un design emblematic.” a declarat John Herrington, Preşedintele Sharp Electronics Marketing Company of America.

Mai mult de jumătate din modelele gamei de televizoare LED AQUOS 2013 cu ecran mare vor integra exclusivista tehnologie Quattron în cadrul seriilor 7 şi 8. Tehnologia color Quattron adaugă un pixel galben în cadrul clasicei structurii de subpixeli roşii verzi albaştri, oferind astfel peste un miliard de culori. În acest mod, creşte nivelul detaliilor, liniile devin mai cursive, cu nuanţe de galben mai strălucitoare, de albastru mai adânci şi de aur mai bogate. De asemenea, se îmbunătăţeşte luminozitatea ecranului, fără compromisuri în ceea ce privește acurateţei culorilor.

În cadrul noii serii AQUOS 8, cu tehnologie Quattron, luminozitatea ecranelor Sharp atinge un nivel cu totul nou, grație opţiunii Super Bright, care combină un motor de contrast inteligent cu un panou care are o luminozitate cu 50% mai mare pentru a crea cea mai strălucitoare imagine de la Sharp.

Cu o înălţime de 1,2 m,  o deschidere de 1,8 m şi o lăţime de 7 de inch, modelul AQUOS cu diagonală de 90 de inch este cel mai mare televizor LED din lume.

Toate cele trei serii de televizoare cu ecran de dimensiuni mari (seriile 6, 7, 8) din gama 2013 a AQUOS vor fi dispozitive inteligente, cu procesor dual core, browser web şi tehnologie Wi-Fi integrată. Platforma Sharp SmartCentral oferă clienților o metodă simplă  de accesare a conţinutului web care este teoretic nelimitat.

În cadrul gamei 2013 AQUOS, SmartCentral va include o selecţie extinsă de aplicaţii, navigare web compatibilă cu Flash şi HTML5, precum şi utilizare de la distanţă pentru Android şi iOS. De asemenea, gama va fi echipată cu Sharp Beam, o aplicaţie gratuită care permite utilizatorilor să transmită cu un singur click conţinut de pe un smartphone iOS şi Android sau de pe o tabletă pe ecranul mare. O funcţie nouă numită SmartCentral le oferă clienţilor posibilitatea de a diviza ecranele pentru a putea simultan să se uite la TV și să navigheze pe internet. Cu ajutorul opțiunii ”al doilea ecran” Netflix, abonaţii Netflix vor putea să caute conţinut pe smartphone sau pe tabletă, iar apoi să facă selecţii pentru le viziona pe televizorul AQUOS.

Te-ar mai putea interesa și
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să atingă cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, relevă un studiu......
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la îngheţarea războiului ...
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Gara din orașul Curtea de Argeș, care a fost construită la sfârșitul secolului XIX și este monument istoric, dar care ...
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale ...