1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Sibiu: Pentru prima dată de la începerea pandemiei, pasageri din străinătate vor sosi cu avionul, miercuri, pe aeroport

Cinci pasageri din Germania vor sosi cu avionul, miercuri la amiază, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, aceştia fiind primii călători care ajung în oraş cu transport aerian, de la începutul pandemiei şi până în prezent, potrivit reprezentanţilor instituţiei, citaţi de Agerpres.

20 mai, 2020 | Agerpres

"Este programat un zbor charter privat în cursul zilei de astăzi (miercuri n.r.), cu cinci pasageri. Aterizează la ora 12,00", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu (AIS), Alexandra Păcurar.

Potrivit acesteia, cei cinci pasageri ai cursei private nu sunt muncitori sezonieri plecaţi la muncă în Germania. Tot miercuri, un alt zbor charter este programat spre Karlsruhe (Germania), cu compania WizzAir, de la ora 15,00.

Peste 3.000 de muncitori sezonieri români au plecat spre Germania şi Austria în aprilie şi mai, cu avioane care au decolat de pe aeroportul din Sibiu, potrivit directorului AIS, Marius Gîrdea.

Cursele comerciale cu companii aeriene care operează pe AIS sunt programate începând din 1 iunie, potrivit site-ului aeroportului sibian. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO