Signal Iduna intră pe piaţa de retail şi lansează noua generaţie de asigurări private de sănătate

Signal Iduna, companie specializată în asigurări de sănătate şi aflată în top 3 în piaţa de profil din România, lansează în premieră o linie de noi produse de asigurări private de sănătate de tip e-commerce, adresate consumatorilor individuali, conform unui comunicat al companiei. 
Economica.net - mar, 23 apr. 2019, 14:56
Signal Iduna intră pe piaţa de retail şi lansează noua generaţie de asigurări private de sănătate

Cu prime subscrise în valoare de 74,46 milioane de lei în 2018 şi peste 150.000 de asiguraţi în România, Signal Iduna are o cotă de piaţă de 21,5% pe piaţa locală a asigurărilor de sănătate. Prezentă până acum în exclusivitate în segmentul corporate, Signal Iduna îşi face începând de marţi intrarea şi pe segmentul de retail.

„Piaţa asigurărilor de sănătate în România înregistrează o creştere puternică, cu peste 60% în 2018, iar clienţii sunt din ce în ce mai bine informaţi, mai receptivi şi mai preocupaţi de sănătatea lor şi a familiei, atât în segmentul corporate, cât şi în retail. Signal Iduna este unul dintre liderii şi formatorii acestui domeniu, ne dorim să investim în educarea pieţei şi să transferăm către forţa de distribuţie toată experienţa noastră în asigurări private de sănătate. Acesta este focusul companiei încă de la începuturile Signal Iduna în România”, spune Tiberiu Maier, preşedinte Signal Iduna România.

Noua generaţie de asigurări de sănătate de la Signal Iduna se adresează atât persoanelor fizice, cât şi profesiilor liberale: Asigurarea de sănătate cu acoperire în cazul diagnosticării de cancer, Asigurarea de sănătate cu acoperire în caz de spitalizare şi Asigurarea de sănătate completă.

Acestea pot fi achiziţionate online şi oferă acoperiri de până la 200.000 euro pentru tratamente şi intervenţii chirurgicale în sistemul medical privat, în peste 800 de clinici şi spitale, atât în România, cât şi în străinatate. Primele de asigurare sunt accesibile şi variază, în funcţie de vârsta asiguraţilor, între 600 şi 3.000 de lei anual.

„Noile produse pe care le lansăm azi sunt intuitive, uşor de înţeles şi accesibile pentru majoritatea românilor. Credem în viitorul pieţei în România şi de aceea investim profitul realizat local în dezvoltarea liniei de asigurări individuale de sănătate. De la începutul activităţii în România, cu 10 ani în urmă, Signal Iduna a plătit în servicii medicale peste 105.000.000 de lei, reprezentând peste 900.000 cazuri medicale şi peste 80.000 de pacienţi unici. Susţinuţi de parteneriatele noastre puternice cu principalii brokeri, răspundem astfel nevoilor exprimate de consumatori, pentru asigurări de sănătate mai cuprinzătoare, mai flexibile, mai prietenoase. Odată cu noua generaţie de produse, aducem azi o plasă de siguranţă mai solidă decât oricând celor care vor să aibă grijă de sănătatea şi de viitorul familiei lor”, spune Tiberiu Maier, preşedinte Signal Iduna România.

Vital Care, asigurarea de sănătate cu acoperire în cazul diagnosticării cu cancer, oferă acoperire încă de la primul diagnostic şi include suport financiar pentru toate costurile medicale, precum şi acoperiri suplimentare, care vizează partea de well-being fizic şi emoţional. Sunt incluse toate costurile consultaţiilor, investigaţiilor şi tratamentelor, al spitalizării, intervenţiilor chirurgicale, inclusiv dispozitive medicale. În plus, Vital Care include ca acoperiri de well-being servicii adiţionale ca medical attendant, servicii hoteliere pentru însoţitor în spitalizare, tratamente alternative şi terapii complementare, terapie pshihologică, consiliere în nutriţie, chirurgie plastică reconstructivă, cheltuieli conexe diagnosticului, precum şi consultanţă privind accesarea programelor naţionale.

Un alt produs lansat marţi este Take Care, asigurare de sănătate cu acoperire în caz de spitalizare. Aceasta acoperă costul intervenţiilor chirurgicale sau al tratamentelor în spitale publice sau private. Sunt de asemenea incluse acoperirile well-being, cum ar fi medical attendant şi servicii hoteliere pentru însoţitor pe durata spitalizării.

Asigurarea 360 Care acoperă complet costurile serviciilor medicale ambulatorii, ale tratamentelor şi spitalizării în sistemul medical privat. Printre acoperirile oferite de asigurarea 360 Care se număra investigaţii şi servicii medicale pe durata spitalizării, intervenţii chirurgicale, consultaţii şi controale în ambulatoriu, verificări medicale şi consultaţii preventive, investigaţii şi analize medicale. De asemenea, 360 Care acoperă costurile serviciilor medicale generate de monitorizarea sarcinii şi naştere. Nu în ultimul rând, 360 Care cuprinde acoperiri well-being, cum ar fi medical attendant şi servicii hoteliere pentru însoţitor pe durata spitalizării.

Te-ar mai putea interesa și
Patronul Superbet, Sacha Dragic, vrea să schimbe regulile RCA în România. Când va debuta Eazy Asigurări, firma sa cu o formulă unică de vânzări, ce șoferi vor primi cele mai mici tarife RCA
Patronul Superbet, Sacha Dragic, vrea să schimbe regulile RCA în România. Când va debuta Eazy Asigurări, firma sa cu ...
Eazy Asigurări, societate controlată de familia lui Sacha Dragic, fondatorul Superbet, ar fi trebuit deja să debuteze pe piață conform propriilor planuri. Nu a făcut-o încă, iar acest lucru......
Cum ar putea impacta piața locală tranzacția Ahold Delhaize-Profi. Sunt între 45 și 59 de regiuni posibil afectate 
Cum ar putea impacta piața locală tranzacția Ahold Delhaize-Profi. Sunt între 45 și 59 de regiuni posibil afectate 
În decizia prin care a însărcinat Consiliul Concurenței din România să analizeze tranzacția dintre Ahold Delhaize, ...
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a lăudat decizia lui Olaf Scholz de a nu trimite rachete Taurus Ucrainei
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a lăudat decizia lui Olaf Scholz de a nu trimite rachete Taurus Ucrainei
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a susţinut decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete ...
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
O decizie rapidă a Congresului SUA pentru deblocarea noului ajutor american de peste 60 de miliarde de dolari destinat Ucrainei ...