Simplu Credit IFN își deschide la Constanța cea de-a 12-a agenție

Persoanele și companiile din județul Constanța care au nevoie de un împrumut rapid, pot beneficia, începând de luna aceasta, de noi oportunități de finanțare. Simplu Credit, instituție financiară nebancară (IFN) aflată în top 10 din punct de vedere al activelor, a deschis o agenție în Constanța, unde își întâmpină clienții cu produse de creditare simple și rapide pentru nevoile personale și de afaceri. Odată cu lansarea noului sediu, rețeaua de agenții Simplu Credit ajunge la 12 unități prezente în șase orașe.
Ion Dobreanu - mie, 10 aug. 2022, 16:31
Simplu Credit IFN își deschide la Constanța cea de-a 12-a agenție

Cu peste 15 ani de activitate pe piața românească și expertiză acumulată prin finanțarea a peste 11.000 de clienți, Simplu Credit furnizează soluții de creditare personalizate pentru persoane fizice și companii, numărul împrumuturilor acordate depășind 12.500. Obiectivul Simplu Credit este să ofere produse cât mai simplu de accesat și mai convenabile celor care, din diverse motive, nu pot apela la un credit bancar (istoric negativ de creditare, fără istoric, scor Fico scăzut etc.). Clienții pot obține finanțări cu un minim de documente, fără garanțiile clasice solicitate de bănci și cu aprobare rapidă, în doar câteva zile sau ore.

„Ne bucurăm să inaugurăm cea de-a 12-a agenție Simplu Credit, pe litoralul românesc. Am decis să deschidem un sediu în Constanța deoarece este un oraș cu un potențial ridicat de business și un centru de importanță strategică la nivel național. Ne dorim să contribuim la creșterea bunăstării comunității și la dezvoltarea antreprenoriatului local, prin alternative de finanțare, care vor susține planurile personale sau de afaceri ale clienților noștri. Soluțiile de creditare sunt concepute împreună cu echipa de consultanți, în funcție de nevoile specifice, întreaga colaborare bazându-se pe corectitudine și transparență”, a declarat Mircea Lupu, General Manager Simplu Credit.

Persoanele cu vârsta de minim 18 ani și cu un venit lunar stabil pot accesa, la sediul Simplu Credit din Constanța, atât credite pentru nevoi esențiale și urgente, cât și refinanțări ale creditelor acumulate, beneficiind de o perioadă de rambursare de până la cinci ani. Împrumuturile pot ajunge până la valoarea de 25.000 de lei, iar sumele vor fi restituite în rate fixe, care nu vor fi afectate de cursul valutar. Pe lângă oferta din agenție, clienții fizici au la dispoziție și canalul online, prin care pot obține direct în cont până la 5.000 de lei, în doar câteva minute după completarea cererii de creditare.

De asemenea, Simplu Credit vine în întâmpinarea nevoilor de finanțare ale afacerilor locale, cu împrumuturi rapide și flexibile. Companiile pot accesa sume care pornesc de la 30.000 lei și pot ajunge până la 500.000 de euro (echivalent în lei), iar banii pot fi utilizați pentru nevoi diverse (exp. capital de lucru, investiții, încasarea în avans a facturilor). Creditele pentru IMM-uri se adresează societăților comerciale din orice domeniu de activitate (servicii, turism, alimentație, producție și nu numai), fără limite legate de cifra de afaceri, profit, anul înființării etc.

Agenția Simplu Credit Constanța este amplasată pe Strada Mihai Viteazu nr. 15, vizavi de Tomis Mall.

Te-ar mai putea interesa și
Enel va plăti mai mult pentru gazele naturale achiziţionate de la firma algeriană Sonatrach
Enel va plăti mai mult pentru gazele naturale achiziţionate de la firma algeriană Sonatrach
Enel SpA a încheiat un acord cu firma algeriană de stat Sonatrach, conform căruia compania italiană de utilităţi va plăti mai mult pentru gazele naturale, în urma majorării preţurilor pe......
Suedia a semnalat o a patra scurgere de gaze la conductele Nord Stream
Suedia a semnalat o a patra scurgere de gaze la conductele Nord Stream
Garda de coastă suedeză a descoperit o a patra scurgere de gaz din conductele Nord Stream, a declarat un purtător de cuvânt ...
Ilinca Păun se alătură Consiliului de Administrație Meta Estate Trust
Ilinca Păun se alătură Consiliului de Administrație Meta Estate Trust
Ilinca Păun se alătură Consiliului de Administrație al Meta Estate Trust începând cu 29 septembrie, a anunțat compania.
R Systems angajează peste 50 de specialişti IT la nivel naţional până la sfârşitul anului 2022
R Systems angajează peste 50 de specialişti IT la nivel naţional până la sfârşitul anului 2022
Compania de tehnologie şi transformare digitală R Systems vrea să angajeze peste 50 de specialiști IT în România până ...