1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Singurul magazin virtual din România care livrează în noaptea de Înviere

Un antreprenor din Botoşani operează singurul magazin alimentar online care face livrări în Noaptea de Înviere. Magazinul a fost deschis şi în noaptea de Revelion.

19 apr, 2014 | | ECONOMICA.net

Ionel Rusu, proprietarul lanţului de buticuri Admir şi al primului magazin din România cu livrări non-stop, www.admir.ro, îşi va ţine magazinul virtual deschis şi în noaptea de Înviere, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei. Aceştia avertizează însă că, datorită numărului mare de comenzi la care se aşteaptă în această perioada, termenul de livrare să fie însă ceva mai mare de o oră, cât este în mod obişnuit.

Magazinul online Admir a fost inaugurat pe 1 octombrie anul trecut şi deserveşte oraşul Botoşani şi zona limitrofă, livrarea făcându-se în cel mult o oră. "

Magazinul comercializează o gamă de aproximativ 2.000 de produse, de la băuturi,dulciuri, ţigări, produse de panificaţie, preparate şi semipreparate,lactate, fructe şi legume, iar transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de cel puţin 150 de lei, exclusiv ţigări. Comanda minimă este de 50 de lei.

Pe lângă magazinul alimentar virtual, Admir operează în Botoşani un lanţ de 7 chioşcuri non stop, o simigerie şi un minimarket de cartier de 100 de mp.

Citeşte şi 

De la o tarabă în stradă la afaceri de milioane de euro. Povestea românului ce revoluţionează retailul

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO