Sistemul Android 11 va fi diponibil pe telefoanele Nokia 4.2 și Nokia 2.2

Compania HMD Global, care deține licența Nokia pentru telefoane, a anunțat marți că modelele Nokia 4.2 (foto 1) și Nokia 2.2 (foto 2) fac actualizarea la sistemul de operare Android 11 (1).
Ion Dobreanu - mar, 13 apr. 2021, 21:38
Sistemul Android 11 va fi diponibil pe telefoanele Nokia 4.2 și Nokia 2.2

Aceste unități au fost lansate cu promisiunea a trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizări ale sistemului de operare.

HMD Global este unul dintre liderii pieței în ceea ce privește terminalele care au capacitatea de a primi actualizări la nivelul sistemului de operare, pornind de la terminalele din gama de preț de 500 de lei.

Android 11 aduce o gamă de funcții noi și actualizate pentru smartphone-urile Nokia, inclusiv:

• Gestionarea conversațiilor: clienții putând rămâne în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc.
• „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google (2) sau comenzile vocale, utilizatorii obțin un instantaneu al întregii zile. Ei au la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime.
• Resetarea automată a permisiunilor: smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent.

Despre HMD Global

HMD Global Oy („HMD”), cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor, tabletelor și accesorilor Nokia, pentru deține licența exclusivă.

(1) Termenele de actualizare vor varia în funcție de piață și depind de operator.
(2) Asistentul Google nu este disponibil în anumite țări și limbi vorbite. Acolo unde nu este disponibil, Asistentul Google este înlocuit de Căutarea Google. Verificați disponibilitatea la https://support.google.com/assistant.

Te-ar mai putea interesa și
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității acestora
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității ...
Revenirea la normalitate devine din ce în ce mai mult o certitudine, însă doar prin vaccinare se poate atinge acest obiectiv, a declarat, vineri, preşedintele Comitetului naţional de coordonare......
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Preşedintele francez Emmanuel Macron le-a cerut vineri ''anglo-saxonilor'', făcând aluzie la Marea Britanie şi SUA, să ...
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Premierul Florin Cîţu a anunţat că, începând de vineri, toţi românii care vor să se vaccineze anti-COVID-19 o vor ...
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
Proiectul privind bugetul Bucureştiului pe acest an a fost adoptat, vineri, de Consiliul General al Capitalei (CGMB), cu ...