Site-ul global ASUS integrează din luna octombrie eShop-ul pentru utilizatorii din România

Luna octombrie marchează un moment important pentru utilizatorii ASUS din România.
Ion Dobreanu - mar, 26 oct. 2021, 10:00
Site-ul global ASUS integrează din luna octombrie eShop-ul pentru utilizatorii din România

În această lună are loc integrarea eShop-ului oficial în site-ul global ASUS – www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro, care devine astfel o soluție integrată pentru informare și consultanță cu asistență dedicată privind toate produsele și tehnologiile companiei. Pentru a marca evenimentul, în luna octombrie pe site se vor derula promoții la telefoane mobile și notebook-uri, iar cei care își creeză un cont pe noul site vor primi vouchere valorice, unul din aceștia putând câștiga prin tragere la sorți un laptop Zenbook Duo 14 UX482.

Aprecierea de care se bucură produsele ASUS în România, precum și contextul pandemic incert (care a blocat participările noastre tradiționale la evenimentele cu public) ne-au determinat să luăm în calcul lansarea acestui spațiu virtual prin intermediul căruia să putem fi aproape de clienții noștri. Prin noul site vom putea comunica mai eficient, oferind informații complete și actualizate despre produse și tehnologii, inclusiv posibilitatea de a le achiziționa sau rezerva din momentul lansării oficiale. Misiunea acestei platforme este de a oferi consultanță specializată și dedicată pentru produsele ASUS, vizând atât publicului pasionat, cât și pe cel larg”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS Romania.

Decizia de a integra eShop-ul oficial ASUS în site-ul global începând cu luna octombrie a venit firesc în urma feedback-ului clienților locali care și-au dorit o opțiune simplificată de informare pentru achiziția produselor ASUS disponibile local.

Clienții ASUS din România pot folosi noua platformă integrată pentru a alegere rapid soluția optimă pe baza informațiilor complete și actualizate, a suportului tehnic oferit și cu ajutorul comparatoarelor de configurații care oferă acum posibilitatea de a comanda sau rezerva produsele direct din interfața site-ului.

Lansat iniția ca o platformă web independentă în primăvara anului 2020, eShop-ul oficial ASUS România evoluează firesc prin integrarea în site-ul global, oferind prin contact direct răspunsurile de care au nevoie utilizatorii locali.

Promoții, vouchere cadou și un concurs pentru utilizatorii înregistrați

Promoțiile la notebook-uri și telefoane mobile din perioada lansării noului eShop sunt însoțite de vouchere valorice de 100 de lei oferite tuturor celor care au deja sau își creează un cont nou în perioada 20 – 26 octombrie. Codul ASUS100 oferă 100 lei reducere la orice comandă de minim 1000 de lei care nu include produse din alte promoții.

Codul va putea fi valorificat în perioada 20 – 31 octombrie pe site-ul ASUS – www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro doar de către cei care și-au înregistrat un cont pe site.

Un laptop Zenbook Duo 14 UX482 va fi oferit câștigătorului prin tragere la sorți

Pe lângă voucherul oferit de ASUS România, dacă te numeri printre cei care au un cont înregistrat pe site vei fi automat înscris în concursul cu tragere la sorți a unui premiu deosebit: un laptop Zenbook Duo 14 UX482 cu două afișaje.

ASUS Zenbook Duo 14 UX482 este genul de laptop fără compromisuri, un companion de încredere capabil să facă față oricărui flux de lucru datorită prezenței afișajului secundar tactil ScreenPad Plus, înclinat ergonomic la 7 grade pentru a forma o suprafață de lucru generoasă, de neimaginat pentru un laptop atât de portabil.

Aplicațiile vor rula fluent, fără întreruperi, ore în șir, datorită procesorul Intel Core din generația a 11-a, secundat de placa video integrată Iris Xe, ambele răcite de un sistem performant cu ventilatoare duale și heatpipe de dimensiuni mari, AAS Plus, care crește fluxul de aer rece cu 49% față de generația anterioară.
Câștigătorul acestui premiu va fi desemnat prin tragere la sorți, urmând a fi contactat de reprezentații ASUS pentru a furniza detaliile necesare pentru înmânarea premiului în 10 zile calendaristice. Dacă validarea nu este posibilă, un altă extragerea va avea loc pentru a desemna câștigătorul din rândul participanților rămași.

Detalii și informații suplimentare despre promoțiile și concursurile desfășurare vei putea găsi pe pagina de promoții ASUS.

Te-ar mai putea interesa și
Virgil Popescu: „Am ajuns la un acord privind noi măsuri în energie”. S-a decis supraimpozitarea companiilor din energie și reducerea obligatorie a consumului în orele de vârf, cu 5%
Virgil Popescu: „Am ajuns la un acord privind noi măsuri în energie”. S-a decis supraimpozitarea companiilor din energie ...
Miniştrii energiei din ţările europene au ajuns, vineri, la un acord politic privind o serie de noi măsuri care vor fi luate în sectorul energetic, a scris, pe Facebook, ministrul român de......
Metrorex introduce în circulație încă șapte trenuri odată cu începerea anului universitar
Metrorex introduce în circulație încă șapte trenuri odată cu începerea anului universitar
Metrorex a informat vineri că, din 3 octombrie, odată cu începerea anului universitar, vor fi introduse în circulație ...
Blue Air anunță că nu va putea zbura din 10 octombrie. Se poartă discuții pentru restructurare
Blue Air anunță că nu va putea zbura din 10 octombrie. Se poartă discuții pentru restructurare
Blue Air anunță că nu va putea zbura din 10 octombrie. Se poartă discuții pentru restructurare, a anunțat compania.
Agenţia de turism Litoralulromanesc.ro lansează primele pachete la mare pentru vara viitoare, care beneficiază de reduceri de până la 50%
Agenţia de turism Litoralulromanesc.ro lansează primele pachete la mare pentru vara viitoare, care beneficiază de reduceri ...
Românii care se gândesc deja la vacanţa la mare de vara viitoare au la dispoziţie primele pachete turistice din programul ...